Posts

Zo is de Skandi-stijl van werken

Sinds mode-icoon Caroline de Maigret hun stijl gids "Hoe Parijse te zijn" heeft gepubliceerd, we weten alles over de Franse chic. Maar hoe is alles over de typische Skandi-stijl? Ten slotte is de vrouwen uit Kopenhagen, Oslo en Stockholm inspireren minstens zoveel met hun coole uiterlijk. Mia Kappelgaard, de ontwerper van de Deense modelabel Samsøe & Samsoe, glamour heeft de stijl geheimen van de Scandinaviërs verraden

De Stijl geheimen van de Scandinavische vrouwen

Denk praktisch - en modieus

The Golden styling regel in Scandinavië is: Het heeft goede en werk te kijken. Deense vrouwen, bijvoorbeeld, zijn zeer praktisch en mobiele- wat niet wil zeggen dat ze geen hoge hakken zou dragen of kleden chic. Het gaat over de vrijheid van beweging. Zolang je een fiets in zijn outfit kan rijden, alles is prima.

Investeren in hoogwaardig basics

Scandinaviërs benadrukken kwaliteit. De klassieke kern look (zie gallery) is een paar echt goede jeans, een hoogwaardige kasjmier of wollen trui, grote schoenen (of hoge hakken of sneakers), een koele accessoire - zo'n mooie hoed of sjaal - en echt, maar discreet sieraden.

nooit overdressed

Maakt je los! Scandinavische stijl wordt gekenmerkt een zekere nonchalance - en een goed gevoel voor detail. Het idee is om iets Informele behouden - het maakt niet uit hoe elegant de gelegenheid. Om comfortabel voelen in wat je draagt, de A en O.

downgrade dure designer stukken

Het Nordic Street Style Stars kunt u een voorbeeld te geven: in plaats van dure designer stijl stukken ladylike, combineer Pernille Teisbaek en Co. dit opzettelijk ongedwongen en ongecompliceerd.

Style stopt niet bij de mode op

In Scandinavië, is er een sterke "design-DNA" - opgericht door de Deense modernisme en de beroemde meubelontwerper. Vrouwen in Scandinavië lag niet alleen in hun mode-waarde op stijl en esthetiek, maar in hun gehele habitat.

5 delen voor de perfecte Skandi-Style

Op zoek naar een Skandinavische schoonheid producten?
HIER vindt u zeker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =