Posts

Het plezier factor

Wat eigenlijk veroorzaakt ons vrouwen het gevoel dat - en hoe zit het met de mannen? Hoe ons voedsel beïnvloedt de genoegen factor, wat gewoonten en onze hersenen macht mee te maken - en wat de hemelen zijn niet-specifieke erogene zones? En dan is er het geheim van de erotische kracht van boter popcorn ... feiten uit de wetenschap om onze (en zijn!) Pleasure in alle situaties te begrijpen

Pair Errogene zone

Weet u zeker dat u al kennen alle erogene zones van de man? ©
Getty Images

de theorie

Primaire, secundaire specifieke, niet-specifieke - seksuologie verschilt niet alleen tussen de genitaliën, maar tussen de verschillende erogene zones bij mannen en vrouwen.

de specifieke erogene zones de man

Als specifieke erogene zone wordt verwezen naar de plaatsen waar ontmoeten huid en slijmvliezen of wanneer regel komt veel zenuwuiteinden. Want dat aanrakingen wekken gevoeld undsexuell als zeer intens vooral hier.

Mond, lippen en tong

Je weet zelf hoe verleidelijk kan een zachte kus, sensueel tong raakt en knabbelen op de onderlip zijn. Mannen strelingen zijn net zo spannend als voor vrouwen.

tepels

De meeste mannen zijn zeer gevoelig voor de borst en de tepels. Weinigen kunnen de borst aanraken volledig koud, als de lokale zenuwuiteinden zijn gekoppeld aan die van de geslachtsorganen.

ogen

Niet alleen visuele prikkels worden gezien door de ogen en maak fürsexuelle opwinding. De huid rond de ogen wordt beschouwd als zeer gevoelig en zeer erogene zone.

buitenoor

Het is bijna een cliché dat het stimuleren van het oor tijdens de seks is om op te treden wekken aan de partner. Maar pas op, niet iedereen is zeker als hij knabbelde op de oorlel.

intieme zone

Het genitale gebied is en blijft het deel van het lichaam om te reageren op de mannen het meest gevoelig voor aanraking. Niet alleen de stimulatie van de penis kan bereiken orgasme je partner gemakkelijk. Ook de omgeving is blij met liefde door de lippen, vingers en tong. Maar zoals altijd, alleen wanneer beide staan ​​op het, het is goed.

Waren al alle erogene zones? Nee! Op de tweede post pagina leert u de niet-specifieke erogene zones van de man weten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =