Posts

Als je seks bel

Vraag: Wat gebeurt er als een vrouw huurt een oproep jongen? Een waar gebeurd verhaal over lust. En liefde.

call-boy-new

©
Getty Images

Acht jaar niet had seks, alvorens een tien jaar durende relatie. Je zou kunnen zeggen dat ik een beetje uit de praktijk was. Niet een goede staat, vond ik, en dat ik moest dringend veranderen. Maar hoe? Ik had geen verlangen naar een nieuwe relatie, ik wil seks te hebben. Maar ik heb me hard bij de gedachte van het hebben van een man die ik net dat deed vertellen. Maar belangrijker nog, ik wilde goede seks, niet een of andere kerel die op mij herumrödelt.

Met de oproep jongen naar extase?

Op een gegeven moment had ik het idee om het te proberen met een oproep jongen. Doe wat mensen hebben gedaan voor millennia: sex te kopen. En gewoon zeggen wat het type is om te doen met mijn lichaam en wat niet. Geen Bitches games, niet ingetrokken buik, geen simulatie van extase. Maar ik zou me niet vertrouwen? En wat als ik hem niet graag? dan zou Hoewel ik kon op elk gewenst moment, maar rond de 500 euro, waaronder hotelkamers, een dure non-plezier.

In de eerste plaats het sonderen van de aanbieding - het internet. Met een agentschap Ik kwam vast te zitten, was er slechts een handvol mannen. Joe * foto stond: toevallig stoppels, harige borst. In slaap vallen Ik had een foto van hem nog steeds in mijn hoofd. Slechts een paar dagen later had ik de moed om het agentschap bellen en vragen. Een vrouw zei dat ik kon reserveren via telefoon of e-mail en het bepalen van de vergadering zelf. Ik te horen dat het was mijn eerste keer en ik was niet zeker of ik echt wilde het allemaal. Geen probleem, ze zeiden dat ik kon ook alleen maar keer beginnen met een diner-datum voor 150 euro.

De gedachten die rond het kopen van seks

Toch wilde ik weer een nachtje over slapen. Zou de man die het kuiken waarschijnlijk niet te krijgen van denken? Else deed hij dat alleen met gefrustreerde vrouwen wier echtgenoot altijd op een zakenreis? Zou ik hem behagen? Tegelijkertijd was ik geïrriteerd op me af: Waarom ik me brak over het hoofd? Mannen hebben daar geen zorgen. Spontaan, ik geregeld op een datum voor de volgende zaterdagavond in een gezellige hamburger restaurant.

De blind date met de Callboy

"Ik weet precies wat een vrouw kan"

Op zaterdag, mijn hart racen. Mantra-achtige herhaalde ik: Het is gewoon een maaltijd. Slechts één maaltijd. Hij wachtte in de voorkant van het restaurant, ik herkende hem meteen. Hij wist niet hoe ik eruitzie, maar keek verwachtingsvol naar me. Ik geknikt bijna benen weg. Hij glimlachte naar me. Hij hield van me, en meteen had ik het absurde idee dat ik niet goed genoeg voor hem te kijken. Verdomme, moet ik betalen voor deze man! Waarom doen vrouwen altijd zo klein?

Beleefd kuste hij me op de wang, rook hij "Kouros", Een geur van Yves Saint Laurent. Aan tafel, vroeg hij me hoe ik de dag ervoor had doorgebracht, en complimenteerde me op mijn haar. Een deel van zijn werk, dacht ik; maar het beviel me. Op een gegeven moment hadden we het over seks. "Ik weet precies wat een vrouw kan"Hij zei. "Ik ben dol op vrouwen likken aan haar borsten en waarin vraagstukken in één keer te masseren in de nek op het juiste moment." Ik luisterde alleen maar wat hij werd verteld over het spel van tederheid en taaiheid, veroorzaakt iets in mij.

Een gevoel van lef

De avond kwam tot een einde. Zo opgewonden Ik vergat hem de envelop met zijn honorarium te geven. "En gewoon de hand"Hij zei, lachen, "niet merkbaar." En dat hij blij zou zijn als ik zou contact met hem over het bureau. Gelukkig ging ik naar huis - ik voelde me zo ongelooflijk roekeloos.

Een week later, regelde ik weer. De dame Agentschap vertelde me dat ze niet een goede ervaring met Joe had gehad. Hoe ontnuchterend. Ik was gewoon een van de vele klanten. Maar ik wilde hem per se te zien. Het hotel, dat ik had gekozen was gehuisvest in een Hamburg herenhuis villa op de Outer Alster: Engels stijl, antieke meubelen, bloemen behang. Nadat ik incheckte, gaf ik het Agentschap door het kamernummer. Nog eens twee uur! Moet ik de beha te verlaten? Al de tijd dat ik in de spiegel keek, na elke keer op het toilet Ik waste, we eindelijk gesproken over orale seks. Om Christus 'wil. Zou ik in staat zijn om me te laten vallen op alle?

Happy end?

"Hier zijn gewoon gebeuren, wat je pijn"

Er werd geklopt. Opnieuw zijn glimlach nam me meteen naar hem toe. We spraken voor bijna een uur over alles en dronken wijn, die mijn hoofd langzaam gevuld. De tijd verstreek, maar ik durfde niet om iets te eisen. Plotseling trok hij dichterbij. Ik slikte. Hij nam zachtjes mijn gezicht in zijn handen en kuste me zachtjes, zachtjes zijn tong kwam in het spel. Zijn handen streelde mijn nek, cirkelen mijn borsten. Toen hij houdt het duren?

Hij stak zijn hand in mijn haar. Aangezien een schakelaar omgedraaid in mij, ik wilde hem absoluut. Hij trok me uit, plaatste me op het dressoir in de kamer, kuste mijn borsten, mijn benen. Hij knielde voor me, het gevoel zijn weg met zijn tong op mijn clitoris. Ik had hem blazen over een? Dat ik serieus afgevraagd lijkt mij belachelijk vandaag.

Van Callboy Joe plotseling Tom was

Hij kleedde zich uit en gewoon ging op alleen het bed. Blijkbaar had hij mijn onzekerheid opgemerkt: "Heeft u me vertellen wat je wilt, of moet ik weten?" Hoewel ik had me voorgenomen om te proberen om alles te bepalen, was ik opgelucht te kunnen passief te blijven. "Hier zijn gewoon gebeuren, wat je pijn"Hij zei: "maar ik wil graag met je naar bed. En als Tom *" - niet zo Joe, zoals hij zelf noemde in het agentschap. Het was zeer mals.

Ik heb niet naar de climax komen, hield hij zijn rug naar me. Zodat hij de aanraking had indruk op mij. Hij stelde voor om de avond te annuleren, maar gaf me zijn telefoonnummer. Hoewel hij niet mocht, hij wilde me weer te zien. We konden ons niet scheiden. Ik was boos, maar wat deed hij? Was dat een oproep jongen trick or hadden serieuze interesse?

Een sex-Date zonder geld

De volgende keer dat we elkaar ontmoetten in het restaurant de eerste nacht, nadat we seks hadden in mijn auto. En zo ging het: We hebben gekeken, we samen geslapen. Zonder geld. Toen gebeurde het ongelooflijke: We werden verliefd. Na drie weken, gaf hij zijn baan voor mij. Toch kon ik niet geloven dat het ding op het eerste - tot hij me vertelde dat hij het was vanaf het begin tot me serieus. hij zou kort en leuk toch Nieuwschierig naar me werk hebben gemaakt.

We hebben samen al twee jaar, Tom is nu werkzaam in de reclame-industrie. Als iemand vraagt ​​hoe we elkaar kennen, laten we gewoon zeggen: "Van het internet." Het is geen leugen.

(* Alle namen zijn veranderd)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 83