Posts

Prava ljubezen?

V Hollywoodu ali snežno brozgo prekritih romanih nam bo določila: veliko, pravo ljubezen, da je vse še vedno tako dramatične zaplete življenja in združuje dve osebi v srečnim koncem. In ti moški in ženske so tudi vedno povsem prepričani, da je prava ljubezen. Toda, kako dejstvo, da je v svojih občutkih glede resnične ljubezni in da so ne samo v ljubezni s svojim partnerjem ali svojega partnerja, ali pa tako kot v najslabšem primeru? GLAMOUR vedeti: So nezavedno ukrepi, da bo izdal, ali so znaki v odnosu na ljubezni. Tudi: najlepše ljubezenske zgodbe iz Hollywooda in kaj bi ljudje storili za svoje velike ljubezni

Prava ljubezen? _545728

Sončni žarki le ljubitelje! Toda kaj v resnici identificira eno pravo ljubezen? ©
Stocksy

"Ljubezen ne sestoji v tem, da si ogledamo drug drugega, ampak v iskanju navzven skupaj v isti smeri." Francoski pisatelj Antoine de Saint-Exupery jasno, s svojimi besedami, razlika med željah in ljubeč.

Nezavedni ukrepi kažejo naša čustva

Ta nered gledajo označuje prvo fazo razmerja. Vidimo novega partnerja z vsemi njegovimi grobimi robovi prek-rose obarvana očala, kar melje urejeno te grobe robove. Le če bomo še naprej videli po občutek vročine v zaljubljenosti naših partnerjev, kot so, lahko začnemo gledati z njim v isti smeri. Za podobno občutek more ljubiti z nekaj zaupanja v daljšem časovnem obdobju.

Prijateljstvo med moškimi in ženskami - lahko deluje res, brez njega prej ali slej pade v ljubezni? Saj stoji med vami in vašim najboljšim prijateljem, boste izvedeli v našem pregledu

Na žalost, naše življenje deluje zelo redko kot hollywoodski scenarij. Moramo najti v partnerstvu sama, ali je v naših občutkih o resnični ljubezni in vredno vlagati čas in občutke v tem razmerju ali če ste tip poteče samo za svež rit, kot je ta. Zamišljen pomagajo večina ljudi raje malo tukaj. Bolj koristno, da pogled na svoje vedenje, da vidim, če je resnična ljubezen, ki menite, da za svojega partnerja. Ker je pogosto nezavedno dejanja, ki razkrivajo, kaj čutimo drug za drugega.

GLAMOUR navaja pet primerov, ki prikazujejo razliko med željah in resnični ljubezni:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 + = 60