Posts

De Tantra seminar

Kun je goede seks te leren? De leer van Tantra, dat afkomstig is van hindoeïsme en boeddhisme, is tenminste niet geschikt als het is gewijd aan de theorie van de kennis en de fysieke waarneming en seksuele sensatie. De seminars om deze kunst van de liefde voor mannen en vrouwen, koppels en singles aangeboden te leren. Misschien is het niet de cursus voor Super Lover, maar in ieder geval kunnen we uitbreiden in een Tantra seminar horizon. GLAMOUR is gestegen naar de erotische ervaring

Tantra

Ooit wilde weten hoe het is om in een Tantra workshop in seks? Wij hebben voor u getest ©
Getty Images

Er zijn antwoorden die altijd werken. Eén van hen gaat als volgt: U wordt gevraagd wat u van plan binnenkort zo en zegt: "Oh, niets, ik ben gewoon een Tantra seminar." Het geheel gepresenteerd uitdrukkingsloos mogelijk, want dan daalt de "Real ?? Vertel !!" de andere kant van de nieuwsgieriger. Gevolgd door de kwestie van de vragen: "Nu vertel al, het is waar dat als alle handel met alles?" Onlangs heb ik zulke sensationalist ogen gezien als Dunja, Felix en ik waren in het vierde leerjaar in het geheim "bravo" hijgde en verwonderden naakte paar.

Tantra zoveel daarom een ​​aantal belanghebbende (bijna) iedereen. Wat is waarschijnlijk omdat het geprobeerd een beetje, maar allerlei geruchten de ronde tussen groep orgie flair aan de ene kant en spirituele zelf-ontdekking aan de andere kant. Op de website van een organisator las ik de volgende prachtige zin: "De mensen die bij ons komen zijn mensen die op zoek zijn. Wilt u meer over zichzelf te leren, willen nog meer levend geworden, draaien zijn blik naar binnen om beter te begrijpen jezelf." Nu dat niet al te slecht klinken. Tantra betekent letterlijk zelfs "Uitbreiding van het bewustzijn",

Maar hoe werkt het precies? Het seminar centrum, dat ik pick me, is gunstig gelegen in Toscane. Als het zondige leven van de esoterische Tantrische discipelen me te veel pijn in de kont moet geven, kan ik tenminste een vakantie. Echter, de groep ruimte geeft hoop dat dit niet nodig zal zijn. Op de houten vloer zijn rood matten, dekens en kussens, is het helder, bijna gezellig. De 24 deelnemers, in tegenstelling tot mij vrienden gekleed hebben geprofeteerd en lijken verrassend normaal: een derde van de koppels, een derde alleenstaande mannen en vrouwen. Het bereik is van 30 tot 60 jaar oud, uit gezondheidswerkers en informatici te besturen. Alles is niet zozeer opvallend - en toch realiseer ik me dat het seminar beloften "Er zijn vele interne en externe weerstanden rapport met je" zal vast vervulling. wanneer "spaninrichting" moeten we rondlopen en strelen of omarmen. U kunt de actie met vier woorden te richten: "ja". "geen". "meer" en "vaarwel", Ik fackele niet lang en vertel iedereen die onder mijn persoonlijk comfort afstand van honderd centimeter valt, vriendelijke "vaarwel", Misschien ben ik ouderwets, maar voor een gezellige orgie had ik graag te weten komen als ik mijn tegenstander kan lijden at all. Maar zoals seminar leider Peter Kammermeier legt uit wat de Tantra precies dat: erkennen hun eigen behoeften en verlangens en uit te drukken, ook al is het een "geen" is. Peer pressure, die duidelijk gevoeld kan worden, is hier niet. Iedereen bepaalt zelf of hij voor. B. geblinddoekt neemt zelfs af aan de dans. Of niet.

Of wordt intenser na de eerste vergadering van het lichaam in contact met de andere deelnemers, te lezen op de volgende pagina.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 4