Posts

Als hij verliefd wordt?

Ze werden verliefd, maar niet weet hoe hij staat op deze? Wij tonen u 12 manieren waarop u kunt haar droom man voor zich te winnen

paar bed-liefde

©
Stocksy

1. Plaats uw aanwezigheid

Vaak in de liefde is in het geheim gedaan. Ze smachten, het object van hun verlangen, maar zou hem nooit durven te flirten, om hem te vragen voor een date of zelfs een foto liken op Instagram - want hij kon dus vergeet niet dat je op staan. Maar precies dat is belangrijk! Hij moet u weten. Zo tonen aanwezigheid. Natuurlijk, niet in een stalker mate, maar snel een praatje, een onschuldige uitnodiging partij of een kort bericht op Whatsapp wonder kan brengen.

 

2. Blijf trouw aan

De eerste datum is coming up. Het maakt niet uit hoe opgewonden je bent, blijf jezelf. Natuurlijk, veel mannen als stralend Gelukkig meisjes met een positieve mentale houding, maar als je liever nostalgisch peinzend naar afwisseling horen, dan toon het. Wie wil er een man voor wie u moeten aanpassen? Precies. Ook: Niemand houdt van een patch nep persona, en iets dat je niet eens nodig.

 

3. Maak jezelf vrij

Dit is niet unfeministischer tip als "mannen staan ​​op rood korte jurk en pumps, dus zet deze vriendelijk over" betekende, maar serieus. Draag een outfit waarin ze zich prettig voelen en waar je weet dat het de nadruk legt uw beste eigenschappen. Laat wilde experimenten niet te maken met een diep decolleté of een kort rokje als je het niet op andere wijze te dragen. Het bezoek aan de kapper moet niet alleen plaatsvinden in de voorkant van de datum. Maak jezelf vrij voor jezelf. Een zelfverzekerde vrouw is een aantrekkelijke vrouw.

 

4. Luister naar hem

Mannen praten graag over jezelf naar hem luisteren, stellen eisen en interesse tonen -. Toen zijn onderwerpen werkelijk zijn. Probeer niet om de dialoog te domineren - u zult merken hoe wekt zijn interesse in jou. Bet vraagt ​​hij automatisch de vragen en het gesprek brengt automatisch up and running?

5. Wees positief

Probeer om te lachen en te ontspannen. Bekijk de ervaringen met je date positieve - de moderne dating wereld heeft ons gevoelloos zo veel dat we altijd op onze Data een of andere manier op een denkbeeldige hit lijst gemaakt. Blijf positief. Iets trok u aan deze man, dus geef hem een ​​kans en geniet van de tijd samen. Hij zal u voor het houden!

 

6. Wees moedig, maar niet te stout

zolang het speelse blijft - Cheeky commentaren en geestige gevatte repliek kan net zo mooi zijn. Wanneer de welsprekende heen-en-weer uitgegroeid tot een machtsstrijd die heel stressvol voor beide partijen kan zijn. Houd uw onbeleefd manier, maar laat je zachtere kant. We moeten, als een vrouw soms "zoet" zijn.

 

7. Flirten

maken, dat men complimenten? zijn ego te versterken? niet het punt? Verkeerde instelling! Zelfs mannen zijn onzeker - vooral als het gaat om vrouwen en dating. Een compliment hier en daar een bewonderende blik en een glimlach kan wonderen verrichten. Natuurlijk, hetzelfde geldt hier: de kwaliteit niet kwantiteit.

 

8. Looking lichaamscontact

Bij contact met het lichaam, het bezit vergelijkbaar met complimenten: de dosis moet goed zijn. zet hem maar de hand gewoon op de arm wanneer je moet lachen om een ​​grap je geeft hem een ​​klopje op de been wanneer het stout.

 

9. Wees ervan bewust

Hij houdt ervan om KitKat met pindakaas? Of een bepaald type van bier? Breng dan de volgende datum! Gepost een kleinigheid met. Hij zal blij zijn dat je hun voorkeuren hebben gemerkt.

 

10. Geef hem de ruimte

Als uw data langzaam te lopen in een relatie, mannen vaak de ontwikkeling van bindende angsten die zich manifesteren in een whoosh van ruimte en tijd "met de jongens." Geef hem deze vrijheid. Steunen hem in zijn vrije tijd plannen zonder dat u en hij kan het niet helpen, maar om verliefd op jou. Voordeel is echter: Je hebt meer tijd voor je vrienden, sport of hobby's.

 

11. Zijn uw vrouw

Je hoeft niet iets over de ontwikkeling van de relatie willen? praat het dan direct. Veel vrouwen nemen te veel, zo niet de harmonie in de relatie in gevaar brengen. Echter, een goede en langdurige relatie werkt alleen als je eerlijk met elkaar en de communicatie tussen de partners werk zijn. Wees eerlijk en laten zien dat je een vrouw met gevoel van eigenwaarde. Deze eerlijkheid zal hem inspireren.

 

12. Wees Waardig van Trust

Niet roddelen over je nieuwe vriend, zijn geslacht voorkeuren of persoonlijke gesprekken. Zelfs de meest vertrouwde vriend kan verplappern waarom een ​​gezonde dosis van geheimhouding over de gesprekken en gebeurtenissen in de relatie is een keer aan te raden. Hij geeft je vertrouwen brengen en ontmoet je hetzelfde respect.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 27