Posts

Zato Nina Dobrev je na & quot; The Vampire Diaries & quot; siđe

Za šest sezon je igrala kot Elena Gilbert in Katherine Pierce na seriji hit vampir. Zdaj Nina Dobrev razkriva, zakaj je prišel ven

nina-Dobrev-Vampirski-dnevniki

©
Warner Brothers

Posodobljeno dne 18. avgusta 2017

Brez njega je bilo, Stefan in Damon Salvatore verjetno precej dolgčas v Mystic Falls: Nina Dobrev igral v
"The Vampire Diaries" in sicer ne samo Elena Gilbert, vendar njena dvojnika Katherine Pierce, ki je dala idilično za veliko spletk in drame (ni res) mesta znova. Po šestih sezonah vendar je 28-letnik prišel iz TV oddaje opravljati druge projekte.

Tudi če zaprete presenečeni 2.015 navijačev iz vsega sveta, je to verjetno že od začetka načrta kot
Nina Dobrev zdaj razkrila v intervjuju z izdajo ameriškega Harper je Bazaar. Za sta že od nekdaj jasno, da ne bi obnoviti pogodbe po šestih letih. "Vedoč, da bi zapustil oddajo je me strah - hkrati pa je tudi me potisne", Serija zvezda. "Imam to "O moj bog, kaj če nisem potreben službo bekomme" občutek. To me motivira za delo petkrat so težko"Nina Dobrev dodal.

še zadnjič v veliki finale, ampak Mystic Falls nazaj - čeprav je ni več del oddanih v sedmi in zadnji sezoni vrnil igralka - na veselje svojih oboževalcev.

Novice iz January 27, 2017

"Vem, da je četrtek, vendar to ni Throwback četrtek # zurückamset #TVDforever"Nina Dobrev objavljen na Instagram, ki prikazuje naslovnico "The Vampire Diaries"-Drehbuchs. Približno 1,6 milijona srce igralka zavarovana s tem Instagram delovno mesto, za vse, ki so čakali, da se vrnete kot Elena Gilbert v Mystic Falls. April 2015 je bila že na Instagram račun njen odstop iz televizijske serije znanega in po svetu osuplost med "TVD"Ventilatorji sprožil. Zdaj za sezono finale, se je vrnil in vsi nestrpno čakajo v kakšni obliki ali kakšnem stanju Elena (in Damon!), nas čakajo tam. Proizvajalec Julie Plec lahko ogledate le, če: "Navdušeni smo, da bomo lahko na koncu show, kako smo ga vedno želeli - Nina se je vrnil, da bo to mogoče in da sprejmejo ustrezne slovo." Mi vas bo več novic o novi sezoni doslej.

27. januar 2017, 13:46


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 93 =