Posts

Typische man! shopping uitgesloten

Wie begrijpt nu al mensen?! Auteur Hauke ​​Brost verlicht ons eindelijk. Met zelf-spottende blik, legde hij ons waarom mensen zijn zoals ze zijn. Lees en leer over weten: GLAMOUR biedt regelmatig vanaf nu fragmenten uit het boek "als mannen & vrouwen tikkende" voorheen. Vandaag: Waarom je echt niet kunt gaan winkelen met mannen?

man winkelen

Wie gaat winkelen met zijn partner, niet altijd genieten ©
Getty Images

U kunt gaan winkelen met hem! Gewoon iets anders dan wat je gewend bent dat. Voor u naar een communicatief, sensuele evenement. Voor mannen winkelen is om te kopen, betalen en gaan. Er zijn mensen met weinig geld om naar een korting op te slaan, probeer dan een spijkerbroek, betalen en gaan. Er zijn mensen met veel geld die verder gaan in een Nobel Boutique, probeer dan vijf schandalig dure pakken op, betalen en gaan. Maar waarom is dat? Het is een overblijfsel uit de holbewoner tijdperk. Zoals we allemaal leefden in grotten. Toen was het als volgt: De man ging om te jagen. Hij voelde het spel op, schoot hem en sleepte het mee naar huis. Dat was vermoeiend genoeg. Iets anders zou een verspilling van tijd en had net bang de rest van de kudde.

De kleine, subtiel verschil
maar ze hebben iets anders gedaan in de tijd dat hij er niet was. Met je buren en vrienden die je gestreept in het beschermen van de buurt van de zeer smaakvol ingericht grot door de zonovergoten struiken zijn giechelen en grappen, omhelsde de kinderen, verzamelden bessen, soms hier bekeken sinds geluschert tijden, hield een weinig wasgoed in de rivier, weer genomen, opnieuw sprak een beetje, leren de laatste roddels uit het naburige grot schold over uw man, nog een paar bessen verzameld, en ten slotte u tevreden bent sprong met een volle beker naar huis. Op zich heb je niets te winnen, behalve sommige bessen gedaan. Maar de dag was geweldig. En wat je te vertellen had alle oude, toen hij werd stinkende met de herten op de schouder van zweet en bloed naar huis te gaan! Voor hem was alles onbelangrijk Weiberkram, en luisterde naar het destijds zo tegenzin als vandaag.

Zo is het vandaag de dag
Zie: Dus, hoe bent u eerder giechelen sprong door de struiken, hier Beerchen er een praatje, zodat u vandaag gaan winkelen. Alleen: In het verleden heeft hij gezegd in de avond "Rest, ik ben moe"En heb je het gehouden, omdat het was anders ontevreden. Vandaag praten ze alleen maar meer, want je hebt geen respect voor hem. Tot het verdwijnt in Bastelkeller of in de kroeg. De exacte is het verschil tussen de Neanderthaler en ons, vrouwen werden toegestaan ​​om minder praten. Daarom zou je man soms heel graag een Neanderthaler. En dat is de reden waarom hij zich gedraagt ​​op momenten als deze. In ieder geval in de hobbykamer (boven, hij niet durft). Dus als je wilt winkelen met hem, dan is het het beste om twee keer te winkelen. De eerste keer, alleen of met je vriendin. Omdat je alles te proberen, kan oneindig tijd, chatten en het verzamelen en weggooien en praten en betasten en deskundig advies en adviseren elkaar, zodat u uw werkelijke keuze te maken. Wanneer de tweede keer dat u met uw man en zeggen: ik wil, hoe doe je het? En dat, oké? En toch, en dat is het en nu gaan we iets leuks voor u ook kiest, Hasilein. En zoals je zegt, wat je maar wilt. Dus de mannen als dat. Maar het is allemaal heel simpel.

Auteur: Hauke ​​Brost


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 82