Posts

& Quot; Respecteer Je kunt niet erkichern & quot;

Hoe onder de indruk van een man en daarbij trouw blijven aan mezelf

Merhof Johanna

GLAMOUR-auteur Johanna Merhof ©
Fischer Verlag

Het was alsof iemand een vergrotende spiegel vlak voor mijn neus, die veel precies wat ik had goede verplaatst toonde had geplaatst. Dus ik gewoon niet willen weten, jammerde mijn trots en mijn geweten fluisterde gevangen. Hoe vaak had ik de vroege jaren '20 met mannen die ik niet eens bijzonder sympathiek, zat te lang in bars, en hoe vaak ik me had veroverd wat ik wist later te weinig te starten: hun liefde, hun complimenten, hun verlangen. Wie wil bemind te worden door iedereen die durft geen liefde in werkelijkheid is de minste van je eigen. Koket zijn als een zwart gat: vul zinloos.

Prompt ingesneeuwd Luis, met rode wijn en veel wind. Ik beschreef de situatie, Luis grijnsde: "Dat is leuk, maar misschien moet ze ne bril." Nu speelde ze met haar haren. Immers, de cigarillo glimlachte nu bijna. Echter, beval hij drankjes voor zichzelf. De situatie leek duidelijk: Hij was hun gehoopte springplank of trap voor het ego, zullen ze onverdiende bedtijd zijn. Ik wilde naar haar toe en zeggen: "Met je naar bed wil hij toch. u te bevorderen, of beter nog te behandelen niet." Respect Je kunt niet niet erkichern vleien en zich niet herbeistreicheln. Maar als de eigen stemming weerbericht is niet langer afhankelijk van de vergelijking, zeggen ze zeker wijzer dingen. Sets die interessanter dan zijn "hihi"En als er slechts een gezouten "goedenacht" is. Ik bleef zitten.

De andere dag zag ik de film "My Week with Marilyn" en nam van dit verhaal in het bijzonder dat de tragedie van Marilyn was dat ze zo vreselijk afhankelijk van de gunst van anderen was. Dat zij zich vestigden vormen zoals rubber en zelfs gebogen dat het sekssymbool was haar rol in het leven en dat elke lof en elke gelofte van liefde duurde slechts minuten rust. Het was het trieste verhaal van een nooit verzadigd. Een beetje van Marilyn is in elke vrouw. Heb je ooit een man in de manier waarop hij wil een onaantrekkelijk te winnen in elke vrouw, gewoon omdat het zich gedraagt ​​afstotend gemeld? Er zou kunnen zijn. Waargenomen Ik heb nooit.

Verleiding is een leuk spel, maar minder manipulatie. Ik bedoel, moet je nooit concurreren voor iets wat je de waarheid niet willen en niet nodig heeft. om trouw te blijven aan jezelf is al een stuk aantrekkelijker dan tokkelen met valse wimpers, om indruk te maken mensen die je echt niet willen. Het is altijd goed, maar de grenzen van anderen, vooral hun eigen grenzen te leren kennen. En soms is het verdomd dapper, sterk en recht om dit goed te handhaven.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 41