Posts

Lulu je premlad?

Le Saint Laurent mora umakniti svojo kampanjo in zdaj na vrsti Calvin Klein. Razlog za škandalov: Calvin Klein spodnje perilo model, Lulu Tenney izgleda premlad. Ja, izgleda mlada. vendar je od starosti in izpolnjuje minimalne starosti za modele: 18 let. Je celotna zadeva res tako razburjanja je vredno?

Calvin Klein Lulu Tenney

Izgleda 14 - pa je star več kot 18 let: Lulu
©
Getty Images

Če se ozremo nazaj krat v zgodovini Calvin Klein spodnje perilo. S svojimi kampanjami od 80. Calvin Klein je v resnici pisal ne le modni zgodovino. S svojo revolucijo akcijah je ameriško podjetje skoval skupni oglaševalski trg za modne nalepke. Gucci, Tom Ford, American Apparel - vsi so glede na njihov oglas Getaltung, v tradiciji Calvin Klein. In potem so tu še superzvezdniki: Brooke Shields, Marky Mark in - ja - Kate Moss nas še v 80. in 90. letih v Calvin Klein spodnje perilo iz revij, od oglaševanja stolpcev ali super-velika različico osvetljene plakatov v New Yorku Times Square števec pogledal. V spodnjem perilu. In mladi. Brooke Shields je bil samo 16 let, ko je določena leta 1982 na zaslonu na ob začetku Calvin Klein Underwear, na predrzen vprašanje, ki prihaja med njo in njenim Calvins? Nič!

Navdušenje je bilo super. Starši so se z orožjem. Otroci so ugotovili, da je kul. Verjetno zato. Želeli so, da imajo nekaj, da je starejša generacija vznemirilo. In so izjavili, mora imeti Calvin Klein spodnje perilo. "Calvin" so bile izenačene s spodnje perilo. In s spodnje perilo, da ni ostal v podzemlju. Calvin je treba videti.

Sun In zdaj smo še dodatnih 30 let. In zdaj je velika zmeda o Calvin Klein oglas ponoviti. Edina razlika je: Brooke, Kate & Co je bilo dovoljeno, da si proti, v spodnjem perilu nas še naprej. Lulu ni dovoljeno. Kljub temu, da izpolnjuje minimalne starosti, je bilo Calvin Klein umakniti akcijo.

Prvotni oblikovalec denim. Ustanovljen je bil leta 1978, ikona, odkar. Odkrijte cast Calvin Klein Jeans S17: https://t.co/E9PzyWW61r pic.twitter.com/5kO2hGhyu4

- Calvin Klein (@CalvinKlein) 14. marec 2017

Zakaj je v celoti deklica nenadoma v veliki Aufreger, ker je bila fotografirana v svojih Calvins? Ni gola. Jih ni mogoče videti v nespodobno predstavljajo. In to prinaša bistveno več perilo kot večina najstnikov in mladih žensk na plažah Mallorci na Mauritiusu ...

17. marec 2017, 11:00


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 + = 27