Posts

Druge ribe v sinov morje

Občutki niso vedno medsebojno. Verjetno vsi so bili vedno nesrečen v ljubezni, ali je za spopadanje z bolečino. Toda žalujejo namesto neuslišane ljubezni in upam, da kdaj za srečen konec, ki verjetno ne bo zgodilo, da boš bolje pazi naslednje nasvete, da na koncu nesrečno stanje

nesrečen-ljubezen-fotolia_57800192_m

Nesrečni v ljubezni? Za konec tega stanja
©
Afrika Studio - Fotolia.com

1. sprejemanje

"Morda pa ima vendar čustva do mene!" Prvi korak do konca stanje nesreče, na žalost, je sprejemanje dejstva, da je predmet vaše želje ni na vas. Da bi bili prepričani, da je ni, vendar obstaja možnost, da lahko človek priznati tudi ljubezen. Preden to storite, pa ugotovite, če je že registrirana, in "To vam pove, da človek preprosto ni za vas"branje seznama. Če ste, potem še vedno prepričan, da bi lahko imeli priložnost z vaše sanje človeka, boste morali, da bi življenje enostavno z njim. Se je nato pripravljena Datumi, čestitke! Get rebuffed, vsaj imate varnost in lahko zadevo zaključi.

2. Resničnost vs. fantazija

Še posebej ženske, ki so nesrečni v ljubezni z moškim, je težko vedeti, naj bi se vprašajte, ali je to res hude občutke kot mirujoče v njih - oziroma ali navdušenje, ampak vzmeti iz domišljije. Dejstvo, da se želi za partnerja lahko povzroči predvidoma nekaj v ljudeh, ki jih ne ujemajo. Samo zato, ker fant zareži očarljiva, ko si ga spoznala, žal, ne pomeni nujno, da ima občutek za vas. Bodite iskreni do sebe in poskušali ugotoviti, kaj so čustva, ki temelji. Če izgubite progi v nečem, moraš začeti pri glavi, da aktivno odločiti proti občutke. Razmislite, na primer, zakaj ni vam ustreza. Druga pomembna ideja, da bi morali pisati na čelu je: Veš, da si želiš biti z vsakim moškim, ki ne stopi stran od tvojih očeh! Zaslužiš si partnerja, ki je vsaj tako neustavljivo kot to. Torej, da slišim, da razmišljajo o človeku, ki ne pozna svoje sposobnosti.

3. Kontakt Ban

Bolj pogosto boste soočiti vzrok lastno nesrečo ljubezni, težje padec čustveno razdaljo. Če je le mogoče, pojdite na človeka s poti in se izogibajo stiku. To vključuje kliče svojo Facebook stran. Če ste tam ali v drugih skupnostih mrežno, izbrisati ali blokirati iz samozaščite.

4. odklanjanje

Če je ta nesrečni v ljubezni, morate nujno odvračajo pozornost od tega občutka. Pomembno je omeniti čustva namesto pridobivanje znova in znova izgubila v istih miselnih procesov in analizi razmer. Pojdite po nakupih in si privoščite nekaj, kar ste vedno želeli in zdaj lahko končno. Dogovorite za srečanje s prijatelji, za velik zaslon izklopite svoj film v glavi dve uri. Opomba: Tipičen hollywoodski film, kjer je par vendar našel po dolgem in nazaj na koncu še ena, ni primerna! Ali vadite, da naj iz vaše frustracije. Posebej primeren za to so hitre športi z žogo, kot so squash ali močan vadbo kot trendovskih Fit škatle. Joga in meditacija pa lahko v celoti osredotočiti na sebe in pusti negativne misli izmuzne. Tako lahko izgubite stari balast, medtem ko boste našli svojo notranjo moč.

Najstarejši trik proti nesrečni ljubezni se: Pojdi ven z drugimi moškimi. To mora biti romantično večerjo ob svečah ni pomembno, kje si dal velika pričakovanja. Kava z lepo študenti in sodelavci kolegi že dovolj za začetek, da se začne postopek za rezanje kabel neuslišane ljubezni in priznati, da druge ribe v sinov morje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 60