Posts

Typische man: waarom niet luisteren naar mensen

Wie begrijpt nu al mensen?! Auteur Hauke ​​Brost verlicht ons eindelijk. Met zelf-spottende blik, legde hij ons waarom mensen zijn zoals ze zijn. Lees en leer over weten: GLAMOUR biedt nu regelmatig fragmenten uit zijn boek "als mannen & vrouwen tikkende" voorheen. Vandaag: Waarom mannen gewoon niet kan luisteren

Men Do not Listen

"Wat?" "Wat zei je?" Tpisch man! Luisteren is gewoon niet hun grootste kracht ©
Getty Images

Waarom nooit mannen horen? Dat zal gebeuren, net als dat. Men kan uitstekend luisteren, bijvoorbeeld, de verslaggever van TV voor de Bundesliga wedstrijd van hun favoriete team of haar baas aan de conferentie. Je zal niet luisteren naar de man, want dat is wat je te vertellen, gewoon interesseert hem niet.

Mannen hebben zo in dat een automatische filter verlaat in het hoofd, de oninteressante verhalen niet alleen in het geheugen opslaan. Dit kan worden gezien als een voordeel: Mannen hebben dankzij dit pand met veel minder deal dan vrouwen. Of een nadeel: Dit zijn een van de belangrijkste redenen waarom mannen en vrouwen in principe komen niet overeen. Overigens is dit ook weer het juiste moment om de aandacht te vestigen op het begin van de historische noodzakelijkheden van de tijd van jagers en verzamelaars.

Op dat moment, op de jacht, het noodzakelijk was voor de man om onderscheid te maken in het donkere bos aanzienlijke ruis (bijvoorbeeld het aftappen van de wolf op bemoste grond) van kleine geluiden zijn (bijvoorbeeld, het getjilp van krekels in de vroege ochtend). De vrouw, echter, in haar grotje de tijdsverdeling met allerlei geluiden: Je zong voor zichzelf en brabbelde onzin, ze ratschte en klaagde op en op, waardoor op deze manier een tijdje volledig nutteloos, maar erg gezellig verbale tapijt van geluid. Luister zo graag je favoriete zender tijdens het strijken? Laat altijd de TV aan tijdens het koken? Hahaha, je leven nog steeds in je hol. Eerder vandaag wordt gezapt werd piepte.

Auteur: Hauke ​​Brost


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 42 =