Posts

seksi krivulje

To ni nujno vedno majhen: Zakaj moški so ženskam z nekaj funtov več

beyonce-481730711

Ukrivljenih ženske kot moške in Beyoncé dokazuje, kako seksi krivulje so na pravih mestih ©
Getty Images

Jennifer Lopez je ni mogoče spregledati križ - in je še vedno, ali pa morda zato, ker že od "ljudje"Najlepši ljudje izbrane revije na svetu. Tudi v letu 2014 je bil z igralko Jennifer Lawrence ne lakote kavelj, ampak lepo žensko, s krivuljami na pravih mestih za "seksi ženska živa" izbrali. Ukrivljenih zvezde, kot so Beyoncé Knowles in Jennifer Lopez torej dokazati, da dobro dane-krivulje in krivulje so mega-seksi in realni, samozavestni moški, ki stoji na samo takšne ženske. Še nekaj kilogramov narediti spolno privlačnost žensk, zato ni izpust. Ravno nasprotno, funtov sedel na pravih mestih, je veliko moških ukrivljenih ženske celo prednost pred tistimi z zelo vitko postavo.

Gledanje ukrivljenih: Ali ženske preveč tanek, spol kaže, da je še slabše

To potrjuje skupno študijo o dating straneh Date.com, Matchmaker.com in Amor.com: tam je 85 odstotkov moških, ki jim je nekaj dodatnih kilogramov predstavljal nič in 54 odstotkov dejalo, nekoliko stouter ženske so boljši v postelji kot tanka. Kljub temu, da ženske poskušajo biti vitek. Vedno ob predpostavki, da je imela tako boljše priložnosti za moške (to je kar 90 odstotkov v isti anketi o).

Toda zakaj so gospodarji ustvarjanja na vijugastih ženske? Ne samo raziskave o moških kolegov in prijateljev, pa tudi izjav avtorja knjige "ADA Pocket Guide to motnje hranjenja"Jessica Setnick, kot tudi študij privlačnost raziskovalne Devendra Singh za razmerju do pasu kolka ženskega dala naslednje rezultate:

Ali so ženske ukrivljenih, obstaja več hands-on

Ponavadi vijugastih ženske imajo večje prsi, kot pusto. Poleg tega so fantje želeli obdržati poželjivih rit v roki. je pokazala tudi številne mednarodne študije so pokazale, da ni razmerje med velikostjo telesa in skupno težo ženske, da odloča o svoji pritožbi, vendar so v pasu in bokov. Eden jo izračuna tako, da se pas z merjenjem kolka. Idealno bi bilo, da je 0,7. To pomeni tako tanko žensko s pasom 63 cm in kolka obod 90 cm, in stouter z vrednostmi od 70 do 100 cm pride do tega optimalne vrednosti.

Več funtov = več užitek

Slast za krmo čipov na kavču skupaj, postregel namesto ugotovimo prijazne zelenjavne palčke; spontano kino, vključno s pokovko, ne pa čakati doma, dokler prijatelj se je vrnil iz predenje: The več pogledih ženska na njihovo težo, več časa imajo, da preživijo in manj se je spontano (in kalorij) narediti v svoji sliki, da imajo. To naredi veliko človeka, seveda, ne toliko zabavno. To potrjuje Jessica Stenick, avtor knjige "ADA Pocket Guide to motnje hranjenja": "Težave v ljubezni začne, ko je izguba teže ženske omejuje običajne par dejavnosti."

Ukrivljenih številka = manjši strah pred izgubo

Counterexample med sicer dokaj ozkih Stars je pevka in igralka Jennifer Hudson. Ko je vzela več kot 35 kilogramov, je prejela pohvale z vseh strani, za njihovo fantastično, ženskega videza. Samo ena ni zdelo tako zelo srečen zaradi svojih novih oblikah (in s tem povezana samozavest), da bo: Jennifer mož David Otunga je "ni velik ljubitelj sprememb"Ona je povedal ameriški pogovorni oddaji gostitelj Jay Leno. Jasen primer separacijske anksioznosti!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 81 =