Posts

Fijn, maar krachtig

Fijn haar is moeilijk te stylen. Het hangt vaak zonder volume gewoon gladstrijken. En als je het in de vorm, het haar hangt kort na het oog te verliezen. Daarom is de keuze van het kapsel voor fijn haar is uiterst belangrijk. Need tips en trends voor dunner wordend haar en hoe vrouwen het best kan stylen? We hebben gesproken met Sally Brooks, Internationaal Herenkapper voor Nivea, die kapsels zijn geschikt voor fijn haar en met welke zorg en styling tips om het volume te kunnen roepen de dun haar

GLAMOUR: Welke kapsels zijn geschikt voor fijn haar?

Sally Brooks: Kortom, dun haar getolereerd ingewikkelde kapsels niet zo goed. Daarom is een eenvoudige lange kapsel of een goed gesneden Bob zijn bijvoorbeeld - zodat het haar kan veel groter en dikker lijken. Voor een pony zouden de meeste behoorlijk dik haar.

Voor gezonde glanzend, vol haar en een kapsel dat de hele dag duurt, in het bijzonder de basis moeten het eens: laat het haar regelmatig recut. Zodra de cut is niet meer het geval, en het haar niet meer volume te dragen. Een kort haar heeft behoefte aan een nieuwe snit om de vier weken, lang haar, een periode van zes tot acht weken.

GLAMOUR: Heb styling trucs voor lang, fijn haar?

Sally Brooks: Probeer te hebben om zo veel volume te krijgen tijdens de ochtend styling. Meer rijkdom wordt gecreëerd het beste als je het haar, in tegenstelling tot de richting vormen waarin ze van nature vallen. Zeer fijn haar, je moet droog ondersteboven te blazen. Beweeg het haar tijdens het drogen, hetgeen extra volume veroorzaakt. Wanneer de fijn haar droog is bijna de helft, verhogen het hoofd en verdere styling normaal.

GLAMOUR: Wat styling helper geschikt voor fijn haar?

Sally Brooks: Voor glanzend, volumineus haar, adviseer ik een goede föhn met hoge prestaties. Föhnen de haarlijn eerste droog. Met grote klittenband krulspelden, kunt u ook gemakkelijk te brengen snelle en meer animo om je haar zonder het te verzwaren. Als afwerking Ik geef, Diamond Volume Styling Spray 'Nivea op het haar - die weer extra glans brengt en houdt.

Als u geen tijd voor opwindmachines, probeer het eens met een grote ronde borstel met natuurlijke haren. Droog je haar zoals gewoonlijk. Dan kunt u spuiten onderdeel per onderdeel met styling spray. Het indraaien van de strengen moet u zich wenden los van de borstel halverwege 360 ​​graden om zich heen. Na dat, je föhn kort gericht aan de bomen en laat afkoelen.  

GLAMOUR: De aanpak van fijn haar vettig snel. Wat kun je eraan doen?

Sally Brooks: Vrouwen met fijn haar moet ervoor zorgen dat de zorg producten hebben een lichtgewicht formule die niet onnodig weegt het haar. Bijvoorbeeld, veel glans producten ingrediënten die zijn meer geschikt voor dikker haar. Mijn advies: De nieuwe Diamond Volume zorg Shampoo 'Nivea heeft een lichte en transparante formule met fijne deeltjes diamant - dus het geeft fijn haar een schitterende glans en een groot volume.

De applicatie is cruciaal. Dus je moet gebruiken als een spray in het haar aanpak en een mousse in de tips - is dit de perfecte Kombination.Auch de Pflegespülungsolltenur worden toegepast op de onderste twee-derde van het haar. De bovenste derde van het haar van de wortels wordt meestal al niet zwaar beschadigd. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 3 =