Posts

De kleine schuim analyse

Daarvoor werkte mousse vaak plakkerig. De nieuwe generatie van styling mousse echter, laat geen professional gewenst: voorkomt kroezen, geeft volheid, maakt krullen soepel golven peps up, stylt slanke uiterlijk en zorgt nu zelfs als een remedie

mousse

De nieuwe generatie van styling mousse laat geen wensen van professionals © geopend
Getty Images

de textuur

In principe stylingmousse moet altijd goed te worden geschud voor gebruik. Opmerking: De schuimende textuur, hoe makkelijker en beter kan worden gedoseerd en verspreid. En: hoe meer bepaald de styling moet kijken, hoe steviger het schuim moet zijn. met wat kracht en hoeveelheid die product brengt de beste resultaten, je de meest eenvoudige van zichzelf te testen. "Het is alleen belangrijk dat het haar blijft flexibel", Top kapper Manfred zegt kracht vanuit München. 

de timing

Het haar te droog is, kan het niet zo gemakkelijk veranderen met mousse. "Het moet goed handdoek droog"Manfred zegt Kraft. Uitzondering: U wilt stijl heel gemakkelijk een extreme slanke look. Of de ochtend alleen snel vernieuwen de look: geef dan een schar van mousse in vochtige of natte handen en ga voor het losmaken door zijn haar. 

de dosering

"Natuurlijk hangt het af van de specifieke haar textuur, lengte en volheid", Kapper Manfred zegt Kraft. "maar veel product volgt niet automatisch veel volume, in het bijzonder voor zeer fijn haar. Te veel maakt het tamelijk vlak." beste om te beginnen met een kleine hoeveelheid, indien nodig, voeg meer. Begeleiding: Wanneer Pixie genoeg over de grootte van een walnoot, toen Bob die van een golfbal in lange haren je ten minste de grootte van twee citroenen nodig.

de styling

Voor Undone ziet: In de handdoekdroog voorloopmes een top mousse van aanzet tot de lengten opgenomen. Volledig laten drogen, terecht plukken de resulterende structuur alleen met uw vingers. Verdeel de mousse van de wortels naar de tips, laat haar drogen aan de lucht: voor volume. kam daarna goed met een skelet borstel. Of - als het puntje van kappers Manfred Kraft: het samenvoegen van de foam alleen gericht, waar rijkdom is gewenst voor. Bijvoorbeeld alleen aan de onderkant of aan de achterkant. Voor antikroes effect: Na het wassen van een speciale "Antikroes schuim" verwijderd uit de wortels naar de tips. Dan glad het haar met een borstel, terwijl het föhnen. Dus de styling duurt de hele dag! geven mousse aan op nat haar: Om snel een slanke look. Alles van het gezicht kam bind lengten voor Dutt of staart.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 14