Posts

Beach kijkt

Dutt, paardenstaart en Hutfrisuren - dit zijn de meest populaire strand kapsels van de sterren

De zon brandt op de huid, een zeebries zwerft het haar, zoutwater geur in de lucht - op de vakantie aan zee is gespannen, niet alleen de huid, maar ook haar. Om het haar te beschermen, moet worden getemd, zodat de zon slechts een kleine aanval oppervlak. Een broodje is perfect als een strand kapsel. Hij is ook heel praktisch. Alle highlights worden gestreept van het gezicht, het haar biedt vrijheid en de hals, het haar niet nat bij het baden. Mooie alternatieven worden gevlochten en paardestaarten. maar bieden de beste bescherming tegen de zon zon hoeden.

Dutt, paardenstaart en Hutfrisuren - dit zijn ook de meest populaire strand kapsels van de sterren. Hoe ze de stijl van de looks die we zien in de galerie op het strand kapsels van de sterren. Daarnaast hebben we de sterren op de rode loper en in hun vrije tijd nauwer genomen en ontdekte dat er kapsels die het potentieel strand te hebben.

Wanneer strandvakantie, maar ook een speciale haarverzorging is essentieel. Wat care producten zijn geschikt voor de zon beschadigde haar, laten we zien in onze galerij over
Zonnebrandcrème voor het haar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1