Posts

Romantiek kan zo saai

Première bij "The Bachelorette": In Episode 3 is geknutscht, twee kandidaten gaan vrijwillig. En op het einde je niet weet wat het nog erger lot

vrijgezellenfeest-jessica-2017

©
MG RTL D

Mijn lieve RTL. Deze keer heb ik het adres dat u direct op je af. Je transmitters in een ver, ver weg melkweg. Ja, net zoals u, op uw Death Star. Ik geef je nu een uniek aanbod dat je niet kunt weigeren. Dus in ieder geval niet als je de laatste aflevering van "Bachelorette" zag. Het is duidelijk dat al uw scenarioschrijver, vooral op vakantie. Werden opgeslokt door de zomer malaise. Of zijn zo zacht in de bol als een Camembert in Death Valley. Zeg, een mentaal zieke totaal heap.

Ik bied u deze: Vanaf volgende week, maak ik mezelf niet alleen grappig achteraf over het resultaat van uw verkrampte Fummel zien, nee, ik schrijf u zelfs het script om dit te doen. Voor een andere totale mislukking als deze week, ben ik niet. Ik heb ook grenzen. En nu zijn ze overschreden. Of is het de bedoeling en je wilt me ​​te verdoven met een totale woestenij? Als dat zo is, gefeliciteerd, u gisteren waren dicht. Twee kandidaten vrijwillig gegaan. Twee! Wanneer er sprake was omdat dat eerder?

Net als kip uit de Flitzpiepenbatterie

Maar eerst iets anders. We recapituleren episode drie. Op de eerste dag van de Dschess in Sevilla staat op een plein en ziet eruit als een niet-ontplofte rode cracker. De mannen: Clint Eastwood wilde nooit zoons. Omdat de prop heeft een geweldige job. Met de coach gaat het naar de City Palace. The Bachelorette en hoarders grote broer aan de ene kant, de rest als een stel van kip uit de Flitzpiepenbatterie aan de andere kant.

Dschessica zegt dat ze het niet leuk vindt wanneer de mensen "over de stijl", Pauze. Voor de Bachelorette. Pauze. Voor ons. Een lange blik op de kandidaten en de logische vraag die voortvloeit uit dit smorgasbord van smeren kapsels, tatoeages en spieren Disco: Waarom in godsnaam IS WANT DAN OOIT NOCH deze buizen in de show? maar meer tijd besteden aan de zorg voor hun wenkbrauwen toen ik in de maandelijkse bad!

Te mooi voor talent

zij kunnen aantonen in Flamenco dansen. Immers, wie ziet er goed uit, heeft geen tijd om talent te hebben. Dienovereenkomstig, hun dans routine van looks meer nadien, als ze geplukt borsten van de Spaanse pugs hemel. Het land waar hoorns groeien in de wolken. 

Wat is beter dan te zitten in de villa en langzaam om te wachten op de mentale kernsmelting. Daar wordt de kandidaat gezinsplanning aan de nek. citaat
Andre: "Ik ben een man, ik heb het nodig, natuurlijk. En volgende week het moeilijk kan zijn." De reden: Nina, een gecamoufleerd als tuinman vriend van de Bachelorette. Ze knielt en buigt en knielt en bochten naar beneden. En wat je zegt als een man met stijl wanneer u worden geconfronteerd met zo een mooi schepsel? precies: "Kan ik op de juiste plaats meloenen!" citaat schoorsteenveger
Alex end I vanwege zijn voorbeeldige gedrag elektrolyten dit seizoen nu alleen "Bierchen" zal roepen. 

Maar minstens bieren zich gedraagt ​​als het van hem verwacht wordt. De rest repeteert de dance scene in de tussentijd "Dirty Dancing", Ja, u leest het goed. De dance D-I-R-T-Y-A-D-N-C I-N-G. Wat is er geworden van het bier swigging, geolied pumpers? Het is moeilijk voor mij om het toe te geven, maar ik mis haar.

Manuel vat de situatie perfect: "Ik verloor het gevoel dat ik de laatste dagen tien punten van de IQ", Tegen het tarief zijn toevoer van hersencellen is te wijten morgen uitgeput.

Short in een coma

Maar de volgende dag. golfen met
John. Chrrrrrrrrrrr. Pardon, ik ben gewoon in een coma. Waar waren we? Oh, Gol .... Chrrrrrrrr. Als je niet meer kunt slapen, kijken deze scènes van Episode 3 van het "Bachelorette" op. Ik garandeer: Na niet meer dan tien seconden door te zagen de helft Krombacher regenwoud. Het leggen van de handen op de vleermuis. Golf auto rijden. Nestle van achter en zet meer handen op vleermuis. Romantiek kan zo ... saai.

John is nog steeds enthousiast. Hij kan onderuit op de bank na de Golf met Dschessica. En omdat ze het koud, wikkel in een deken. Nu voelt hij zich erg mannelijk. Hij beschermde hen! Vanaf het koud! Met een deken! Wacht even tot er een troep leeuwen verkregen de twee! En John weet niets! Het heeft betrekking op wilde dieren zo lang met zijn deken, totdat ze doodvallen voor traagheid! hij kan Dschessie beloning snog. Dat moet echt een grote plafond.

We willen dat de "Bachelorette"

Een festival van erotica

Dit vuurwerk van erotische moet worden overtroffen in de laatste dag natuurlijk. Een boot camp. Logisch, toch? Wat is er sexier dan onder te kruipen netten en slingeren door houten wanden? Tuurlijk, zo ongeveer alles, maar een of andere manier de zendtijd moet inderdaad worden opgevuld. Wat is er gebeurd? Kunt u forgettable. Vergeet niet Stel je voor: Als u wilt maken een man beseft dat je achter hem de helft van de dag door de modder. Daarna is hij zo wuschig dat hij alleen wil, uh, kip.

Volgens desolate is de sfeer in de nacht van rozen. Ten eerste, verklaarde een jonge gebruinde man Bachelorette dat ze niet zijn type en hij niet wil Rose. Dschessica kijkt wezenloos. Ze vraagt ​​zich af net als ik: Wie is dat?
Niklas duwt haar een selbstgeklöppelten lijst. Een voucher voor een reis naar Rome. Het begint bijna huilen. maar het kan ook te wijten zijn aan zijn pak met tattoo-hals, om hopelijk seks hem ook RTL of moeder. De drives ook tranen in mijn ogen. En dan afscheid last but not artsen
Manuel. Hij is bang om te verliezen zijn resterende tien IQ-punten. Dschessica is geschokt. Zo is de gemiddelde intelligentie quotiënt van de overgebleven kandidaten daalt onder het vriespunt. Eindelijk. Dan kan nu eindelijk worden onderhoudend, is het niet, lieve RTL? Anders schrijf ik u volgende week weer. Ik beloof het.

PS: Verrassing van de avond:
John zweert niet te vertellen van zijn kus met de Bachelorette, het doet maar dan. Wie had dat gedacht. Schandaal. zelfs niet ongestoord kunnen knuffel voor camera's die u zonder het uit komt.

PPS: De meest emotionele reactie plukt de Ferrari voor Date nummer twee in de voorkant van de villa. Zo hard dat nog nooit kreunde bij het zien van de mannen Dschessica. Vervang de Bachelorette volgend jaar met een sportwagen: mijn suggestie. Dan zal komen met de passie.

PPPS: De brouwerij bedrijven in de wereld moet nu heel sterk zijn: bier is buiten. Dat was een uitzicht "bezette meloenen" te veel.
Lukasz probeert opnieuw als Harry Potter Double.
René heeft zijn naam gevonden. en
Manuel is een van de resterende IQ-punten. Dit moet snel gaan.

Felix Reek

©
Daniel Hofer

Opgroeien in de Rheingau wijngaarden en Japanse toeristen konden slechts één van onze columnisten Felix Reek: precies archeoloog. Voor hem opgevallen dat er graven in twijfel, 30 jaar in hetzelfde gat in de grond en in het einde vond niets. Zo studeerde hij in Marburg literatuur en film studies en begon te schrijven. Als hij dat niet doet, slaat hij een weerloos gitaren en keek zijn dochters om te groeien.  
Alle afleveringen van "gekke wereld Felix's"


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =