Posts

Nazaj h koreninam

Hočeš nazaj svojo naravno barvo las? To ni enostavna zadeva. Pogovarjali smo se z barvno strokovnjak in vam povem, kaj morate upoštevati, če želite da se poslovite od vaših barvanih las

zuru__ck_zur_natur_haarfarbe_aufmacher

Stop barvanja! Mi vam bomo povedali, kako ponovno priti vašo naravno barvo las
©
Getty Images

Vsakdo, ki je kdaj barvane lase, ponavadi ne konča tako hitro, na njem. Redno barvanje, pa lahko stane ne le čas in denar, ampak tudi sev las. To so vsaj trije razlogi, da zapustijo barvanja (za zdaj), da se bo in se vrniti nazaj na naravno barvo las. Pri tem se zastavlja le vprašanje: Kako je to sploh mogoče?

Slaba novica: "belilo" ni mogoča. Na žalost, ni čarobna formula, ki naredi barva ali beljenje obrnil in takoj prinese lase nazaj v svoje naravno stanje. Zakaj je temu tako, pravi strokovnjak za barve Markus Droste Wella: "Z obarvanosti ustvarja kemični postopek, pri katerem se spreminja naravni pigment las. Zato je običajno ni mogoče, da bi lase nazaj v prvotno stanje. Ne moreš tako spet je kabinet madež na naravno barvo las, saj so lasje na žalost. Seveda, skoraj vse barve "popraviti" in podobno las odtenek so ustvarili."

Seveda, lahko tudi enostavno rastejo ven pristop, da bi dobili svojo naravno barvo las. Vendar pa lahko to traja leta - zlasti pri dolgih laseh - in prinaša pogosto grde kontraste med naravno las barvane lase z njim. Barvna strokovnjaki so o nekaj trikov v rokavu.

izognili kontraste

Če želite, da raste svoj pristop, ki jih uporabljajo neposredno za frizerja, ki mu zaupate. Barvni eksperimenti v kopalnici so off meje - po vsem tem lahko lasje, ki so bolje prenaša več. Strokovnjaki lahko za barvo las, zmanjševanju razlik med naravne lase in barvane lase. Markus Droste priporoča "Color Fresh" iz Wella Professionals, ki se uporablja kot filter na podlagi pristopa k zbledi prehodov.  

Od beljenje naravni rjavi ali črni lasje

Hočeš reči zbogom za vaše blondinke-obstoj? Potem se lahko barvanih naravno rjavo na prvi. "Pomembno je, da so mnogi različni odtenki barve na laseh. Ker skoraj ima beljeni lasje brez pigmentov, lahko to zelo hitro pripelje do neželenih barvnih mat slike. «Svetuje strokovnjak za barve Markus Droste.

Temno obarvane lase z naravno blond

Lasje iz rjave ali črne barve za barvanje blond še enkrat, ni posebej las prijazen afero. Ampak to je mogoče. Na primer, s klasično Blondiervorgang ali beljenje. Alternativa je slika. Tu se bodo posamezni poudarki se "naslikal" v lase za bolj naraven učinek. Markus Droste pojasnjuje: "Tu je stranka ima to prednost, da malo po malo naravna barva las ponovno pridobili brez doživlja prekomerno spremembo. S počasnim postopkom, las ni tako močno uporablja. "  

Večdimenzionalnih barve za lase

Kdo lasje lahko a priori barve z vzponi in padci, tako veliko odtenkov, da ostane prožna. Optimalno, glej lase, tako sploh ne barve in se enostavno obarvano in nazaj proti naravno barvo las, pojasnjuje Markus Droste.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1