Posts

Samostojni poskus

Veganska kuhar Attila Hildmann ima z "Vegan za fit-metode" 35 kg odstranjen. Identično z naslovom knjige, pojasnjuje, kako lahko to deluje. Bianca Utz, 25, je zdaj začela poskus na sebi in je živel 30 dni brez živalskih proizvodov. Poleg tega, samo z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in nesladkano hrano prišel do krožnika. Poleg tega je bil redno potenje v telovadnici. Kaj je Bianca je doživela, kliknite tukaj

vegan_for_fit_teaser_hoch

30 dni brez živalskih proizvodov - kaj se je zgodilo našemu uredniku na ta izziv, preberite tukaj.
©
Getty Images

1-4 dan

Tisti, ki vztrajajo na 30 dni izziv Attila Hildmann, kjer je veganska kuharica obeta veliko: boljše telo, manj zdravstvenih težav in celo kožo boste dobili Challenger, ki menijo, da so disciplinirano programu. Ker sem vedno Mori bolečine v trebuhu in želim izgubiti nekaj kilogramov teže, sem se merijo sam na začetku self-test, da vidim uspeh na koncu samodejnem testu (upajmo). Na višini 164 cm sem dimenzije 85-75-96.

Po merjenju je šlo za dve uri veganski nakupovanje maraton v različnih trgovinah. Kdo ne ve, kako ekspandiran amarant videz, ki se lahko počutijo malo izgubljeno na policah ekoloških trgov. Najkasneje na blagajni sem spoznal, da je večina sestavin res zelo drago. Tudi za najbolj potrebne vegansko rezanih sem porabil skoraj 90 evrov. 

Moj prvi veganski zajtrk - tofu umešana jajca - v nasprotju z mojim pričakovanjem zelo okusna. In lahko pripraviti na to. To je prijetno nasičenih mi je dal energijo za ves dan. Po tem, da je ne smemo podcenjevati športni program me čaka. Zato sem skočil v telovadnici na koračnih in je nato bil potenje na kolesu. Veganski za Fit Šport program je za mene na srečo ni velika sprememba, saj sem na splošno približno petkrat tedensko za šport. Po vzdržljivosti usposabljanje in krepitev mišic sem ga zaslužil nagrado. Prvič v življenju sem sam pripravil čokolado. Seveda, ni primerjave z realnim mlečno čokolado, vendar je veganska različica je hitro in okus presenetljivo zelo dobro. 

Poleg stalne načrtu je tudi Attila Hildmann kofeina umik v sebi priporočljivo. Zaradi pomanjkanja kave zjutraj sem ugotovila, da je težko, da se osredotoči na delo in ni bil posebno dobre volje. Kljub ustreznim zajtrkom in kosilom sem se počutila utrujena. Ampak sem želel vztrajati, ker na začetku izziva sem načrtovano: "Zelo, ali pa sploh ne" - Torej Vegan za Fit brez strupov, kot so kofein. Toksini se je treba izogibati, da ne bi sev telesa po nepotrebnem. Ko sem zvečer prijatelje nisem mogel držijo nazaj in sam dal skodelico kave s paro sojinim mlekom - mimogrede, tudi v Münchnu težave, ker ni enostavno najprej najti kavarno, ki ponuja sojino mleko.

5-7 dan

Frustracije še ni šel, ker je organizacija prehrane, poklicne in športni program, še vedno predstavlja težave. Ob koncu tedna je bilo v redu in zabavna reč, toda ker v ponedeljek sem bil utrujen, zlovoljen in ni mogel zbrati. Kot nadomestilo za izčrpavanje zadnjih nekaj dneh sem sam dovoljeno okusno vegansko sladico. 

Naslednji dan sem na srečo premagala moj prvi Vegantief in zagotovo počutili veliko bolje kot dan prej. To je verjetno zato, ker da sem bolje načrtovati svoje obroke in zdaj ve, kdaj in koliko moram jesti, da imajo dovolj energije za cel dan. Tudi v večer bo v telovadnici imam dovolj končno moč za svojo vadbo. Tudi tek v parku spet deluje. Vendar pa sem tudi že k "socialni položaj" prosim, da mi je dal glavobol vnaprej:

Dober prijatelj preseli v drugo mesto in bil povabljen na poslovilno večerjo. Začetek je bil ob 21. uri, ki je veliko prepozno, da bi dobili nekaj za pod zob. Medtem ko vsi drugi okusni koktajli so srkali pa mi je rekel: brez alkohola, ne kave, brez brezalkoholne pijače. Torej sem sedel s svojim zelenim čajem, drugi pa ne le okusne pijače, ampak je tudi dobro (ki vsebujejo sir) Hrana odobril. (Govorimo sira: .. pogrešam sir res lahko najdete okusen veganski nadomestek za veliko hrane, ampak psevdo-sir iz mandljev Mus preprosto ne bo do pravega sira) Končno slovo stranka ni bila lahka, vendar na srečo ni tako slabo, kot je bilo pričakovano. Sem sprva res mislili, da bo to moti me več, da sedim poleg njega, ostali pa lahko jedo vse pritožbe na svoj občutek. Konec koncev, odpoved je bil takrat relativno enostaven, ampak zato, ker sem bil tudi nasičeno z mojimi veganskih Carbonara bučke špageti.

Dan 8-9

V zadnjih dveh dneh "Veganska Za Fit Challenge" bil pravi izziv: Prijatelj je slavila kokoš noč in ker je bila za mene: Naj jedo tehnično celibatu. Sadje, oreški in solata je bila na meniju. Za veliko več različnih niti časa niti na pravem mestu je bil na voljo. Praznovali smo na Bodenskem jezeru, kjer je doma slog kuhanje doma. V takih situacijah, se zavedam, da je veganska in tudi nizkokalorično hrano ni zelo družbeno sprejemljiva. To je neverjetno, koliko se vrti v vsakdanjem življenju, ki ga jesti in piti. vedno posnemajo Pooper stranke v vseh teh primerih je "Ne, ne morem jesti" pravi, da ni zelo prijetno. Da ne omenjam sočutno izgleda, da ste se vrgli, medtem ko bi videli drugega, medtem ko jeste pest oreščkov. To ni enostavno. Kljub temu, vikend je bil lep. In ker smo bili na Bodenskem jezeru, lahko plavam veliko in je bil ves čas na poti. Na srečo, so moj trud nagrajeni po prvih nekaj dneh: Moja koža je veliko bolje in ne nosim make-up več, poleg tega pa sem že izgubil kilogram telesne mase. Ta motivira naprej me živeti.

dan 10-13

Danes se počutim veliko bolje in sem še bolj motiviran. Preizkušanje in kuhamo na veganskih receptov je vedno bolj zabavno in so sestavljeni iz fitnes vaj in plesnih športnega programa se vedno bolje. Še posebej hujšanje motivirani, da bi me še naprej. Vendar pa muči me je tako prav: imam noro željo po nečem nezdravo. Ali ledu ali pico, sem zdaj paketi na želja. Še posebej pri večerji prehrana pride na misel, brez živalskih proizvodov težkih, ker sodišča ne želijo, da bo res uspelo mi enostavno. Čeprav je zelo zabavno nachzukochen receptih Attila Hildmann, vendar pravi kulinarični eksplozija okus se mi manjka do zdaj žal.

dan 14

Medtem ko sem lahko hitro videli izboljšave v mojo kožo v prvem Challenge teden, kilo've shujšala, sem imel občutek, po polovici časa, da vse stagnira. To je pogum. Prav tako sem se počutil napihnjenosti, sem mučile bolečine v trebuhu in ga je bilo videti, kot da sem ne more stati na vegansko hrano zelo dobro.

dan 15-16

Danes mi je uspelo pol izziv, ki ga je treba proslaviti. Zato sem upal prvič na vegansko torto brez moke in je želel prepričati, ne le sebi, ampak tudi mojo družino. Torta pogledal res okusno in priprava je šel presenetljivo hitro in enostavno. Kar pa zadeva komponento okus, je odšel daleč od želenega.

Kot zelenjave nadomestek za želatino sem agar - z dokaj močnim okusom po svoje. Zato je na koncu celotnega vegansko jogurt masa okusil šele po tem. Ta torta res ne bi mogel prepričati kritikov mojega novega načina življenja zdaj. Rad bi poskusil torto, ampak še enkrat. Tokrat bom za spremembo v receptu veliko.

dan 17-18

Danes je bil čas, grešil sem. Potem ko je bilo zelo vroče tednov in sem imel več in več želje po slasten sladoled, je moral biti preprost: Imam "Ledena kava frape" odobrena. V skladu s pravili vegansko igre je precej ni dovoljeno, ampak vsaj sem naročil pijačo s sojinim mlekom in zdrobljenega ledu, je poletna pijača prav tako v veliki meri le vode. Kljub temu vsebuje kava veliko sladkorja. Po tem majhnem listku imam moj športni program, potegnil bolj motivirani. Poleg telovadnici imam zdaj "Tae Bo kardio vadbe" odkril zase, lahko uživajo vadbo res lepo in razstaviti vso agresijo. 

dan 19-20

"Vegan za Fit"- Program me spominja vedno lažje v kuhinji bom eksperimentirate in zdaj ve, ne samo tisto, kar jedi dober okus, ampak tudi tisto, kar hranila moje telo potrebuje. Kljub temu pa moram boriti več s meča in stopala krči, ki sem jo pripisujejo predvsem na spremembe v prehrani. Končno, ne morem kar tako raznolika prehrana, kot je običajno. Imel sem čas, da nachzukochen recepte iz Attila Hildmanns knjige enega na eno, potem bi zagotovo opremljen z vsemi bistvenimi hranili v. Vendar, moje življenje je drugačna: Če je čas kratek, potem pa sem pogosto zgrabi samo solato ali sadje s sojinim jogurtom. Poleg napadov sem se pogosto spopadali s vrtoglavica in bolečine v trebuhu. Tudi v športu, ne bo šlo vse po načrtu, še posebej, če tek in kolesarjenje hitro gorijo moje mišice. Na srečo sem, da vzpone in padce med Challenge že vajeni, in upam, da bo kmalu začeli počutiti bolje mi je.

dan 21-22

tri teden, zdaj bliža koncu in tam ostanejo le 7 dni - potem pa sem se vegansko eksperiment. krči za noge so passé, znanec mi je priporočil vegansko zobna pasta z vitaminom B12. Poleg tega sem izvedel magnezija in železa tablet in so od simptomov bolezni. Ta izziv je lahko tako slabo vključiti v mojem vsakdanjem življenju, pa sem že moti. Rad bi samo spet s svojimi prijatelji v kavarni ali restavraciji brez mene storiti pred razmišljal o tem, kaj jesti ali piti. Poleg tega je vedno več želja, ki pa še vedno lahko upravljate sam tudi kuga. Ta vikend sem naredil, da mi je za tolažbo s vegan palačinka zajtrk nekaj dobrega. 

dan 23-25

Trenutno ne obstajajo res veliko poročati. Sem že sam pripravljen zelo dobro vegansko način življenja. Samo na tesen športnega programa v kombinaciji z zamudno kulinaričnih poskusov na štedilniku, ne morem navaditi, da v enem tednu. 4 

dan 26-29

Veganska končno Izbruh se mi je takrat, ampak še vedno zelo preprost. Bilo je res zabavno za mene, da preizkusite nove recepte in izumljanja jedi sami. In sem odkril več in bolj okusne možnosti, kot so ti, ki sem kuhana s svojimi sostanovalci bučkami in korenja špageti. Vendar pa, kot za program športa, sem moral premagati večkrat proti koncu Challenge moj šibkejši. 

dan 30

Danes je zadnji dan "Vegan za Fit"-Challenge in sem res ponosna nase, da sem tako dosledno vzdrževati. Našel sem, da je težko, tako radikalno stikalo svojo prehrano in moje vsakdanje življenje. Bolj kot sem zdaj, da imam vse, kar je za mano srečnejši. V tem razstrupljanje, boste izvedeli, da raste izven sebe. Osebno nisem nikoli mislil, da bom lahko izvajajo vse zahteve Challenge za 30 dni.

Moj zaključek:

Po Challenge, sem izgubila 3,5 kg teže in cenijo veliko bolj zdravo kožo. Tudi moje prehranjevalne navade so se spremenile na bolje. Včasih sem jesti veliko ponoči, skozi Challenge sem se navadili zjutraj zajtrk v veliki meri. Veganska Frückstücksrezepte Attila Hildmann vas napolni in so zelo okusni. Z drugimi jedmi sem imel precej moje težave. Najboljši primer: rdeča pesa tofu kupole, ki so okusili moje ni tako dobra. Agave sirup in vanilije sem že, pa se pogosto uporablja kot sladilo, in bi radi, da je tudi ohranila. Tudi športna Rad bi še naprej ostal na žogo, da mi pomaga off in se počutim bolj uravnotežena. Imam moj um, da gredo 3 do 4 krat na teden v telovadnici ali ples.

Na žalost, jaz bi ga veganski izziv moje želodčne težave ne dobijo oprijem in je bila znova in znova mučile meča in stopala krči. Razlog za to je verjetno pomanjkanje esencialnih hranil. Poleg tega se mi zdi, da je izredno težko vključiti self-eksperiment v vsakdanjem življenju, ko je en delovni. Da ne omenjam pomanjkanje socialne komponente. Osebno mi je všeč, da izpolnjujejo svoje prijatelje na kavo ali po obroku. V 30 dneh ne bi mogli storiti, je bilo zame najtežje doslej.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 36