Posts

Terugkeer van een reeks Stars

Vergeet niet om "Melrose Place"? Dan weet je zeker, Thomas Calabro, die één of het hart van de andere vrouw, niet alleen in de serie kon winnen. Nu de acteur keert terug naar het scherm en heeft weinig een van zijn goede looks verloren.

Calabro Thomas

Thomas Calabro ©
DDP beelden, Collage: Condé Nast

Oh, hoe kunnen we hem ooit vergeten, Thomas Calabro. In de 90 jaar intrigeerde hij als serie schurk Dr. Michael Mancini "Melrose Place" en toch veroverde met zijn onnavolgbare charme en glimlach onze harten. Meer jammer dat we waren toen hij bijna volledig verdwenen na de ondergang van de cult-serie in 1999 in het zinken en werd slechts sporadisch te zien op het scherm. Calabro had slechts een paar gastoptredens "Cold Case". "CSI: NY" en helaas veel te kort weg langs editie van "Melrose Place", Nu is de nu 53-jarige stijgende eindelijk weer in de serie business.  

Sing, lachen, huilen?  

In zijn tv-rendement zullen niet veel blijf links van Thomas Calabro als lid van de hogere klasse naar Beverly Hills. De acteur krijgt een rol in de musical hitserie "vrolijkheid"Dat speelt in het rustige Ohio. Calabro mimespelers de vader van Noah Puckermann (Mark Salling). Of deze inspanningen permanent zal zijn, is nog open. Maar de makers van de show hebben het gezinsleven van Noach aangekondigd "puck" willen Puckermann meer in focus. Zo verhoogt de kans dat we vaker te zien op het scherm Calabro in de toekomst opnieuw.  

Net als andere series sterren van de afgelopen 20 jaar zijn veranderd, ziet u in onze galerij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 26