Posts

Flash bruiloft

Bonnie Strange trouwde: The Happy is blogger Jakob Haupt. De knoop, de twee gaven zich in Las Vegas

Bonnie Strange Jacob Haupt

"Yes Yes Yes"Zo Bonnie Strange getiteld haar huwelijk foto met Jakob Haupt op Instagram
©
tjilpen

Transparante trouwjurk, wit ondergoed, veel gouden sieraden: Zon toegetreden Bonnie Strange voor het altaar. In Las Vegas, gaven zij Jakob Haupt in het huwelijksbootje stappen. Op 26 april 2013 Bonnie Strange gepost enkele foto's van hun huwelijk op hun
Instagram-account. Haar man is geen onbekende. Jakob Haupt bloggen voor de website "Dandy Diary" en gepolariseerd met haar posten, zoals de modewereld.

De bruiloft is niet geheel verrassend, maar alles ging vrij snel - of Bonnie is zorgvuldig geweerd haar toekomst van het publiek. Het was pas op 29 maart 2013 Bonnie Strange op Facebook had verrast met een foto zij en Jacob shows van blikjes bier in de voorkant van een hart. "Dat is mijn verloofde Jacob. In Barcelona. Kort nadat we verstrikt zijn geraakt"Ze gekrabbeld over de afbeelding.

De fans verdacht een grap achter de actie. Maar toen volgde ook foto's van haar vrijgezellennacht en foto's met een mannelijke stripper op 12 april 2013, was het duidelijk dat binnenkort de bruiloft in behandeling is.

26 april 2013, 08:57


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 53