Posts

Najboljše spletne trgovine za male ženske

Predolgo hlačnic in rokavov v širokih odsekih ali neustreznih razmerjih - majhne so ženske izpostavljene veliko razočaranje pri nakupovanju. Toda rešitev je na dlani! Veliko spletnih trgovin imajo sedaj "Petite"-line v območju ali enaka za vse, specializirano za petite strank v velikosti 1,60 m. Bodite prepričani, da veste, katere trgovin in blagovnih znamk, vam povem, tukaj

Asos

s svojo "Petite"-line namenjen
Asos za ženske z višine manj kot 1,60 m. Tudi pri manjših velikostih težko najti dele, kot so jumpsuits in maxi obleke lahko kupite tukaj. Na voljo tudi: trendovska materinstvo oblačila - in več člankov iz oznak, kot so New Look Petite, boohoo Petite in Miss Selfridge Petite.

 

Topshop

Oznaka British High Street je eden od pionirjev na hladnem oblačila za male ženske, in v svojem
Topshop "Petite"-Collection proporcionalni spremenjeni stili njegovega glavnega zbirke. Dodatna ponudba: moda za posebne priložnosti, bodysuits in kavbojke. 

 

Zalando

Tudi Nemčija je največja spletna trgovina
Zalando je za vse pod 1,60 metrov različnih izgleda v razponu - od obleke več kot kavbojke in bluze za praznične stilov za posebne priložnosti.

 

Petite Studio

Oznaka New York
Petite Studio bodo vsi našli nekaj, kar iščete, zelo modne, še prenosni slogu. Poleg delov in dodatne opreme za vsak dan v spletni trgovini je v glavnem oblačil na ponudbo, so majhne ženske pogosto povzroča težave pri nakupovanju: jakne in plašče, obleke, hlače in krila.

 

antropologija

Mnogi veliki obleke in kombinezoni, Prevelik silhuete in široke hlače - spletna trgovina za
Antropologija bodo vsi našli nekaj, kar bi radi neke obleko boho pritožbe.

 

bomb Petite

"Moda bi morala biti zabavna, ne glede na to, kaj vam višina": Pod tem geslom
Bomb Petite ekskluzivnih modelov, ki prihajajo oblikovalcev in svojo zbirko - za vse 163 cm na in so manjši in nimajo želje, da bi kdaj nositi visoke čevlje. Toda oznaka je veliko več kot le trgovina: Spletna stran je tudi styling nasvete in objavil zanimive članke o tej temi "Moje življenje je kot majhno žensko",

 

Banana Republic

Gap-sestra
Banana republika pomeni več klasičnih stilov in oglašuje na svoji spletni trgovini z modo za mala in petite ženske, ki je popolnoma prilagojena njihovih deležev. Oblačila, obutev in dodatna oprema so na voljo tukaj od velikosti 30 / XXS.

 

Aritzia

Res je, da
Aritzia ni lastnik "Petite"-LINE v programu, vendar ponuja vse sloge tudi v velikosti oblačila XXS. Razpon v trgovini se giblje od kul uličnega z minimalistično oblikovanje etiket, kot so TNA in Babaton.

 

J.Crew

Poleg službah prijazen bluze, vrhovi in ​​hlače ima
 J.Crew s svojo "Petite"-LINE veliko sezonskih stilov in najnovejši trend v svojo ponudbo.

 

izraziti

Ameriški hitro oznako moda
Express ponuja tudi velik (in poceni) segajo za ženske malo pod 1,60 m.

Seveda, vsi oddajajo predlagala mednarodne spletne trgovine v Nemčiji!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 75