Posts

Vers geschilderd: Liquid Lipsticks

is zullen we u vertellen hoe de vloeistof lipsticks werken en wat te overwegen

Lip verf was helder bessen en matte naakt tonen de Make-up Nieuws in 2016! Wat is nieuw: de vloeistof lip kleuren zijn licht als een veertje als een glans, maar het ondoorzichtig en intens gekleurde als een lippenstift. Als een glanzende variant, ze geven een fruitig-frisse uitstraling, het effect kan worden versterkt met herhaalde toepassing zoals u wenst, terwijl de nieuwe, ultra-matte texturen, door zich in het bijzonder dichte pigmentatie voor een verrassend rijk, zeer duurzaam kleur resultaten. Net als vers geschilderd!

Maakt niet uit wat afwerking je de voorkeur geven - zodat niets glijdt, hier GLAMOUR.de tips voor de juiste toepassing van vloeibare lip polish! Hier is hoe:

bereiden

De lippen met een primer voor te bereiden, zodat de lip huid mooi glad en mat en houdt de kleur zo lang mogelijk. In glossigen consistentie op de lip liner refrein, omdat de look is zo effectief juist vanwege de transparantie; juist getekende contouren te hard waren en vreemde hier "geschilderd" act. Uitzondering: een transparante lip liner, die de lippen kleurloze frames en de vaste contouren. In het bijzonder kleurintensieve vaak doffe texturen, echter nauwkeurig framing (transparant of kleurafstemming) onontbeerlijk. 

schilderen

Spreid de vloeibare lak lip zachtjes op de lippen, en dat alleen de contouren, dan de oppervlakken. Dit wordt het beste met een lip borstel of fijne, traanvormige applicator. schilder niet over de randen van de lippen! De textuur is doorschijnend, het kleureffect geïntensiveerd elke aanvullende laag. Voor een bijzonder stralende afwerking lip lak dus meer dan één keer worden toegepast. Hetzelfde geldt voor de dichtbevolkte gepigmenteerde, matte texturen: Meer lagen zorgen voor een extreem rijke kleuren resultaat.

conclusie

Glossige nuances zorgen voor een effectieve kleureffecten en kan solo of gedragen als een top coat in combinatie met een lippenstift te zijn. Matte texturen duren veel langer en zijn bijzonder rijk en soepel in de kleur resultaat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =