Posts

Echte vrouwen – echte effecten

Voor-en-na vergelijkingen die overtuigen: Rachel, Vera en Marion zijn geen supermodellen, maar vrouwen uit het echte leven.

Biotherm viert de authentieke natuurlijke schoonheid van het ware leven. Daarom is de nummer 1-Pflegemarke1 gelanceerd in Duitsland, de campagne "meer mooie huid binnen enkele seconden" en koos niet zeker over modellen, maar vrouwen uit het echte leven van. Gedurende vier weken toegepast Rachel, Vera en Marion zorg bestseller van Biotherm en zich liet fotograferen om de conditie van de huid te documenteren. Het resultaat: Alle drie testers zijn enthousiast over zowel de directe effecten, alsmede de lange termijn effect van de producten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marion_mit_Rahmen

De 52-jarige arts is het testen van Marion Blue Therapy van Biotherm

De holistische zorg oplossing wordt gericht op vrouwen 40 jaar en werkt specifiek tegen huidveroudering, rimpels, verlies van stevigheid en pigmentatie. De innovatieve formule regenereert de huid met de werkzame stof blauwe retinol, vanwege de lichtverstrooiing, zachte karakterisering van de polymeren van het huidoppervlak optreedt onmiddellijk stralend. In slechts zeven seconden * gelaatstrekken kijken zachter en onregelmatigheden zijn "vaag". De koper Blue Therapy Serum in olie zorgt voor een mooie huid tijdens de slaap. De unieke textuur regenereert de huid en verlies over de nacht. In zeven dagen ** act na verloop van tijd als gevolg zichtbare schade hersteld: gehard rimpels geliftete gelaatstrekken, een heldere jeugdige uitstraling.

Marion: "Met Blue Therapy ik eindelijk zien er zo jong als ik me voel."


ontdek de zorg serie Blue Therapy bij Douglas.de

De test Blue Therapie met Marion:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vera_mit kader

De 35-jarige moeder en docent Vera Huidtests beste van Biotherm

brengen om het werk nog steeds snel de kinderen naar school, gaan winkelen 's middags,' s avonds zet een gezond menu op tafel en vervolgens op naar yoga. De huidverzorgingslijn Skin Best van Biotherm is gericht op 30 tot 40-jarige vrouwen in de fast lane, de bovengemiddelde pay veel en wat te slapen. De snelle beautifier vechten eerste tekenen van het ouder worden, vermindert de zichtbare tekenen van vermoeidheid, fijne lijntjes en verbetert een unebenmäßiges teint.

Vera: "Ik sta op het punt SKIN BEST gepassioneerd omdat mijn huid voelt direct zijdezacht en ik krijg complimenten dat ik er jonger uitzien.

ontdek de huidverzorgingslijn Skin Best in Douglas.de

De beste test huid met Vera:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De 22-jarige student Rachel testen Aquasource Biotherm. Plus: de sensuele en verse Biotherm texturen en hun effectiviteit. Het gaat verder op de volgende pagina.

1IRI Parfumerie + KWH, productgroep Premium Care Face (mannen + vrouwen) + Body + zon 2013.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − = 64