Posts

Onze mascara favorieten

is er de juiste mascara voor elke behoefte. Het probleem is dat het brede scala maakt de beslissing makkelijker. Integendeel, meestal blijft niets meer dan na de "trial and error"Het principe te testen door de planken. We korten uw persoonlijke mascara evaluatie en laten zien mascara's, leveren wat ze beloven

Welke borstel is de beste

Dat hangt af van uw voorkeur. In principe dikke borstelslijtage veel kleur en zijn geschikt voor lange wimpers, dunne uitstrekken kort haar, brengt een extra gebogen swing. De nieuwe mascara's hebben meestal zelfs een speciale bestelling, zoals u ziet in de afbeelding galerie.

Wanneer zal hieronder mitgetuscht

Zijn ook de onderste wimpers benadrukte het oog ziet er nog groter. Dan moet je maar wees voorzichtig om het niet te wrijven - en gebruik hiervoor een gel-achtige plaats van romige zorg voor de ogen. Anders kleur geeft snel af - de ongewenste panda-eye!

Zoals mascara stabiel

Na het openen van het ten minste een half jaar houdbaar. zodat ze "vers" blijft, moet goed afgesloten worden na elk gebruik, echter, anders krijgt teveel zuurstof naar de inkt en droogt veel sneller. Hint: nooit borstel strip op de container. En regelmatig marges op de dop van inktresten schoon - de mascara door dit kan vaak niet in staat zijn om goed te sluiten.

Welke kleur is beschikbaar

In principe is zwart elk type, of het nu blond, rood, donkerharige. Alleen met een zeer bleke huid en licht haar een schaduw van bruin is (vooral voor blauwe ogen) meestal het mooier, minder "hard" Alternative. z - andere kleurrijke inkten kan de kleur van de iris (voor speciale gelegenheden) te intensiveren. B. violet met groene ogen.

Hoe verdicht wimpers

Dots ingesteld tussen de wimpers voordat mascara gaten met zwarte vloeibare eyeliner. Of met een zwarte eyeliner op de bovenste binnenste wimperlijn trekken een fijne lijn.

Die voorziet in momentum

Eerst met een wimperkruller buig ungetuschten haren omhoog. Daarna verdelen de mascara van de wortels naar de tips. In dit geval, vanaf de buitenste wimpers. De hele zaak herhaald ten minste vier keer!

Brengen inkt opnieuw oplost

Het is inderdaad belangrijk dat mascara zorgvuldig 's nachts wordt verwijderd, anders kan de wimpers kan breken. Bijzonder milde speciale oogmake-up removers zijn (vette geschikt voor waterproof mascara). Een wattenschijfje met lotion weken, plaats op het gesloten deksel, laat voor een moment, veeg de wimpers tips. Indien nodig, meerdere malen te herhalen. Tot slot, met open ogen snoeien de verf blijft op de onderste wimperlijn met de pad.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 24