Posts

ženska izlivi

Kaj se zgodi, ko Squirting, da naredi seks boljši in vse ženske lahko ejakulacije med orgazmom?

squirting

Squirting: Kaj se zgodi, ko se žensko ejakulacijo? ©
iStockphoto

To Squirting, žensko ejakulacijo med orgazmom, ni bila zasedena le ženske, ki so ga doživeli sami, ampak tudi zdravniki. Ko Squirting (angleško besedo "squirt" sredstva "splash"), Tvorijo paraurethral žleze, ki se nahajajo okoli krogu sečnice, je izločanje, ki zleze skozi sečnico v ženskem vrhunca. Toda Tekočina niti urin niti s stresom povzročene v času vzburjenja vaginalne tekočine, vendar proteinska ejakulacijo. To se ne proizvajajo na vsakem orgazmu in mnoge ženske nikoli ne bi brizgajo izkušnjo.

Različne raziskave in študije so pokazale, da so do 60 odstotkov žensk nikoli ejakuliral ali imajo možnost, da to storijo. To je verjetno povezano z velikostjo in pozicioniranje para-sečnice žlez. Poleg tega so raziskovalci sumijo, da je medenična mišica tla "pubococcygeus", Katere pogodbe med orgazmom, lahko igrajo pomembno vlogo pri Squirt. Ker se pri ženskah, ki ejakulacijo med spolnim odnosom, to je zelo močna. Prav tako bi lahko stopnja poželenje in se sprostite med spolnim občevanjem sredstva, je ključnega pomena za žensko izliv.

Vendar je to tudi pomembno, ali Squirting poteka? Ali pa spremeni kakovost orgazem ali spolnega odnosa? To vprašanje, na Dunaj znanstveniki iz bolnišnice Rudolf fundacije v letu 2007 šel. Ugotovili so, da je okoli 80 odstotkov ejakulacija žensk in 90 odstotkov njihovih partnerjev počutijo brizgajo kot obogatitev za vaše spolno življenje. Ali to, vendar je nekoliko povečani vlažnosti (okoli 50 ml) ali občutek, ko je dosegel žensko ejakulacijo, je, da udeleženci študija ni pokazala. Če je seks je zabaven, redkih Lusttropfen verjetno, da ni nobene razlike.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =