Posts

Hickey

Hickey na vratu svojega najboljšega prijatelja -, ki je bil nekoč statusni simbol v najstniških časih. Kako narediti ljubezenski ugriz pravilno in kako ga ponovno kritje

Hickey-fotolia_28230516_m

Hickey se oblikuje, ko poljublja je za odsesovanje.
©
Fotolia.com

govoriči

Še posebej s pari, ki so zelo mladi in prav tako v ljubezni, je ljubezen ugriz na vratu, vratu ali na notranji strani stegna velja posebno intimno dokaz ljubezni ali kot vidni opomnik neprivezan ponoči, ko pogledaš med seksom pred nezadržno željo je zagledal partnerjev. Manj romantična je ljubezen ugriz z medicinskega vidika: On ni nič, ampak "modrica"A hematom, ki lahko traja tudi do enega tedna. Tu je ljubezen zelo spreminja barvo od temno vijolične do zelene do rumene.

To se kaže v HICKEYS

praska krvne žile in kri je treba širiti v okoliško tkivo - z močnim sesanjem z ustnic, je vakuum ustvari v koži. To zapusti sijaj kože le rdečkasto, da koagulira in daje-vijolično obarvane Hickey. Logično: Dlje si zanič, bolj intenzivno je rezultat.

Izginotje HICKEYS

To traja približno sedem dni, dokler se koža regenerira po strastnih poljubov. V tem času, telo poskuša odnesti v strjene krvi. Encimi razgradijo rdečih krvnih pigmenta hemoglobina: Kar ostane je rumeno-rjave bilirubina, ki je vključena v krvni obtok in nato izloči preko ledvic.

Kaj storiti glede skladbe po strastno sesanju in poljubljanjem?

Kako ste dobili Hickey, v angleščini "ljubezen ugriz", Gone? Lahko ga pokriva lahko z ličila ali šal, da je čas, seveda, enostavno. Če želite, da zdraviti Telltale madež hitreje, tudi heparin, ki vsebujejo mazila za pomoč (na voljo v vsaki lekarni). Ali pa preprosto stati ob strani to, da imate proste roke pri vročici trenutka ustnice človeka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 94