Posts

& Quot; sport moet leuk & quot zijn;

Tal van water en goede genen? Misschien. Echter Anuthida Ploypetch willen niet op vertrouwen. Us heeft het model verraden als het nodig acht, en met wat kleine trucjes zelf de grootste bank aardappelen kunnen motiveren Sport

Anuthida Ploypetch was 2015 runner-up in Germany's Next Top Model. Vandaag de dag is ze ook terug te vinden zonder de steun van Heidi door de modellering business. Momenteel is de 20-jarige is #mystylemymove het gezicht van Asics campagne en presenteerde de nieuwe collectie "Adaptable Cool", Bijvoorbeeld, in het kort, onderhoudende clips die niet alleen tonen de verschillende mode-onderdelen, maar ook hacks voor een sportieve leven. We spraken met Anuthida over hun persoonlijke sport routine.

GLAMOUR: Hoe ga je fit te blijven?

Anuthida Ploypetch: Ik probeer veel nieuwe sport en niet alleen naar de sportschool, maar ook deelnemen aan cursussen zoals Zumba, want ik hou van dansen. Maar ik hou ook yoga, schermen en Krav Manga.

GLAMOUR: Dat betekent dat je een stevige sport-plan dat je week na week uit te voeren niet hebben?

Anuthida Ploypetch: neen. Voor mij is het belangrijk dat ik sporten twee keer per dag. In welke koers ik ga, ik beslissen vaak spontaan. Afhankelijk van wat wordt aangeboden. 

GLAMOUR: Een personal trainer heb je niet dan?

Anuthida Ploypetch: Mijn beste vriend is mijn persoonlijke trainer. In de cursus ga ik alleen al - Zumba is bijvoorbeeld niet voor hem - maar anders ik train erg blij met hem. Hij is zeer atletisch en neemt me altijd bij. lichaamsbeweging alleen is niet voor mij. Dat is waarom ik ook graag doen cursussen of ga naar de EMS training waar iemand is met een van de oefeningen. 

GLAMOUR: Heb je altijd zoveel sport geweest?

Anuthida Ploypetch: Nee, dat met het modelleren kwam. Daarvoor was ik inderdaad in cheerleading en in een breakdance crew, maar dat niet kan worden vergeleken. Toen ik begon te modelleren, realiseerde ik me dat ik echt fit voor mijn werk en opgeleid moet zijn. Wanneer u de eerste resultaten te zien, zal je gemotiveerd blijft en het begint om plezier te maken. Maar naast de sport, natuurlijk, een gezonde voeding is ook heel erg belangrijk. 

GLAMOUR: Hoe je het voeden? voor u een gezond dieet wat?  

Anuthida Ploypetch: Ik hou van veganistisch en vegetarische maaltijden, maar eten van tijd tot tijd ook vlees of zalm. Onlangs Ik heb ontdekt vele gezonde en lekkere recepten, zoals courgette of konjac noedels (n D. Talk:.. Deegwaren uit de konjac root). maar ik eet ook slechts eenmalig zalm of kip met rijst. Als een Thai, kan ik scherp en dus ik graag een beetje van Spaanse peper mengen in mijn eten, wat de spijsvertering heel goed stimuleert.

GLAMOUR: Zijn er momenten dagen waar je geen zin om te sporten? Zo ja, hoe motiveer je jezelf dan?

Anuthida Ploypetch: Wat me motiveert is wanneer ik heb mooie sportkleding. Ik ben blij toen op het aantrekken van een goede sportbeha of een mooie leggings en ik automatisch gemotiveerd.   

GLAMOUR: Spreken van sportkleding - die zorgt voor de perfecte training outift uit?

Anuthida Ploypetch: Het moet natuurlijk comfortabel! Ik denk ook dat het geweldig als je op sportkleding kunt op straat gezet als u nog een andere afspraak, bijvoorbeeld, voor de sport. Dat is ook speciaal aan de "Adaptable Cool"Collection van Asics. Ze kunnen niet alleen het aantrekken van de sport, maar wanneer u wilt. 

GLAMOUR: Heeft u een tip voor degenen die wel willen sporten zoals te doen, maar dan de meeste, maar kan niet los van de bank?

Anuthida Ploypetch: U moet langzaam naderen de zaak en iets dat leuk maakt en tegelijkertijd effectief vinden. Cursussen die ik kan alleen maar aanraden. Minstens zo belangrijk is om een ​​sport-partner. Mijn beste vriend nooit nalaat om mezelf te motiveren om de sport.

GLAMOUR: En als je dan zou kunnen wekken weer: Wat is je ultieme anti-pijn-truc?  

Anuthida Ploypetch: Net op dat moment heb ik pijnlijke spieren weer. Dat is waarom ik waarschijnlijk een bad later zullen nemen. Ik ben zo goed. Net als naar de sauna, altijd helpt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 70