Posts

& Quot; Wees goed voor jezelf & quot;

Naomi Shimada vertelt u (nog) niets? Dat kan veranderen! De plus-size model is een van de gezichten van de nieuwe collectie Nike Beautiful x Krachtig, met de levensstijl groep viert vrouwelijkheid in al haar facetten. Wat Body Positiviteit betekent hoe de ideale mode-wereld eruit zou zien en wat is Naomi's boodschap aan alle vrouwen die er zijn

Naomi Shimada

Naomi Shimada is een van de vlakken van "Mooi x Krachtige"Collectie van Nike
©
Nike

Ze is 1.80 m lang, draagt ​​kleren maat 44 en heeft een gekke look. Naomi Shimada Je moet lief te hebben als in haar minirok en haar sweatshirt - zowel in fel oranje - zitten in de voorkant van een en praat over beelden van vrouwen, perfectie en stereotiep denken. Deze vrouw is niet te vergeten - en ze niet willen worden over het hoofd gezien. "Ik heb nog nooit passen in een bepaalde lade: Ik ben Aziatische, maar niet petite! Nu weet ik: Je moet gewoon accepteren zijn gebreken en ze zijn sterke punten."

Het pad naar deze realisatie was lang. Eerder Naomi Shimada was een normaal model - haar eerste fotoshoot had ze op 13-jarige leeftijd. Als ze ouder werd, haar lichaam veranderd. In hun laatste werkdag jaar als "normaal" Model ze draagt ​​maat 36/38 en de eerste probeerde wanhopig om het te bestrijden en uit te trekken. Ze opgeleid en maakte zelfs de controversiële lemon-cayenne-Cleanse toen ze vertelde iedereen dat alleen zij detoxe, die duidelijke koers voor hen dat ze wilde om gewicht te verliezen was. "Als een model, kunt u niet alleen ontbijten en eet roerei met spek en lachen, omdat je zelf je haat alle tijd voor. Ik wilde niet dat deze manier van denken bepaalt mijn hele leven. Ik stapte uit het modelleren van de industrie en begon tot 22 jaar af te spelen aan het werk - als een plus-size model", Vandaag Naomi is succesvol in hun werk, evenals een documentairemaker (
Hier gaat het naar de site van haar eerste film "Straight / Curve", Die kan worden gezien vanaf de lente 2017) en treedt als orgaan positiviteit activist. Wat betekent dit voor ons precies verraden Naomi in een interview.

GLAMOUR: U beschrijft uzelf als "Body Positiviteit Activist", Wat betekent dit voor u?  

Naomi Shimada: te vertegenwoordigen wat je bent. niet in een hokje of passen in een lade te willen - en dus een goed gevoel. Ik draag de jurk grootte van de gemiddelde vrouw, en met trots.  

GLAMOUR: Welke boodschap wil je spreiden als een lichaam Positiviteit activist?  

Naomi Shimada: Leven zonder voortdurend het gevoel van zelf te hoeven uit te leggen aan anderen, maakt niet uit wat je draagt ​​maat. Ik ben wie ik ben. Mijn kleren grootte doet me er niet van weerhouden het dragen van wat ik zou willen. Ik definieer mezelf - niet mijn kledingmaat.  

Naomi Shimada voor Nike Beautiful x Krachtig:

GLAMOUR: In de modewereld vaak alleen de Extreme "super dunne" of "super dik" getoond. Hoe zou uw visie?  

Naomi Shimada: Het zou mensen van alle leeftijden, alle maten en alle rassen te vertegenwoordigen. Diversiteit maakt mode, maar echt spannend. Dus mode stijl, kunnen we uiten door hen onze individualiteit. Als in plaats daarvan gefotografeerd mode tot 15-jaar-oude magere modellen, die de essentie van dit meisje niet uit te drukken. De mode draagt ​​de modellen en niet vice versa.  

GLAMOUR: Wat is uw boodschap aan meisjes en vrouwen met twijfel aan jezelf?  

Naomi Shimada: Wees jezelf en probeer niet te glijden in de voetsporen van andere mensen. Wees duidelijk over wat je lief te hebben en dat ook te doen in je leven. Be excentriek. Er is zoveel sociale druk gelegd op ons - u vrij maken van het en erken je zwakheden dan uw sterke punten op. Wees goed voor jezelf.    

GLAMOUR: Veel vrouwen denken: Als ik pick-up van deze twee kilo, mijn leven is beter ...  

Naomi Shimada: ... Maar dat is niet waar! Ik gebruikte om zo te zijn. Als ik dit doe, als ik dat doen - dat is een leugen. De mode en beauty-industrie bloeit. Ze praat met u één: Je leven zal beter zijn als je deze jurk te kopen. Je leven zal beter zijn als u deze mascara aufträgst. Hoe eerder realiseren we ons dat dit niet waar is, hoe beter.  

GLAMOUR: Heeft u twijfel aan jezelf?  

Naomi Shimada: Soms. Ik kon natuurlijk nog altijd beter uitzien dan een model. We hebben allemaal kon. Maar voor wat? Het punt is: Als je denkt dat je er goed uitzien genoeg, je goed genoeg bent. Na dit besef je energie zal verschuiven naar de plaats waar je het nodig hebt. Als je je goed voelt, dan lijken je goed op anderen. Als je je slecht voelt, toont aan dat in uw lichaamstaal, en anderen zullen merken.  

GLAMOUR: Wat denk je van sociale media? Hoe beïnvloeden we het?

Naomi Shimada: Natuurlijk, hier zien we veel van perfecte jonge mensen zoals Kendall Jenner en Gigi Hadid, evenals vele andere dingen die weinig of geen publiek hebben gehad. Ik heb gemerkt met mijn lichaam Positiviteit een platform op social media - waar ik kan laten zien wat ik draag en wie ik ben. Dat vind ik spannend. Voordat sociale media, alleen de perfecte mensen werden gevierd, nu kan ik mijn eigen podium te maken, net zoals ik dat wil.  

Bekijk hier de trailer "Straight / Curve":

Straight / Curve trailer van Jenny McQuaile op Vimeo.

12 oktober 2016, 12:36


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5