Posts

De Anti-Dieet blogger

Perfect geënsceneerde foto's? zul je niet vinden op Louisa Dellerts Instagram account. In plaats daarvan, de 27-jarige is gebaseerd op authenticiteit, eigenliefde en Body Positiviteit - en dat is waarom hun 330.000 volgelingen zo populair

body positiviteit, paneel, instagram Louisa Dellert

©
instagram.com/louisadellert

Vier jaar geleden, Louisa Dellert gerapporteerd voor het eerst op
Instagram op. Destijds, voordat ze een blogger zelf was, was ze op zoek naar fitness inspiratie - en was in staat om uit te vinden. Het probleem: Ze plotseling drie keer per dag Sport en uitgehongerd zich naar beneden tot 46 kg, die op zijn beurt, had een hartafwijking die operatie resultaat nodig.

Aangezien dit de ervaring van de levensduur van het sympathische Instagrammerin, die zichzelf omschrijft als een anti-dieet blogger, maar veranderde de manier waarop het gaat met negatieve opmerkingen in het netwerk en hoe het je lukt om comfortabel in je eigen lichaam heeft verraden zijn wij Louisa Dellert Interview , 

We ontmoetten ze de weg als onderdeel van het paneel "GLAMOUR ondersteunt Body Positiviteit op Instagram"Die plaatsvond in Hamburg op 12 september 2017 Louisa Dellert zat naast Curve Model Charlotte Kuhrt, Project Limitless oprichter Saskia Frietsch, Sebstliebe activist Kathi Lena en onze adjunct-hoofdredacteur Julia Werner als deelnemer op het paneel - dat werd gemodereerd door Wana Limar - deel.

GLAMOUR ondersteunt Body Positiviteit op Instagram

GLAMOUR: Wat was uw persoonlijke "Aha Moment"Wie heeft je geleid om je houding te veranderen over je eigen lichaam?

Louisa Dellert: Toen ik ongeveer een operatie moet ondergaan, was ik bang om te sterven. En dat was mijn persoonlijke Aha moment: Ik heb nagedacht over hoe oppervlakkig ik tot op dat moment was geweest. eerder Ik wilde alleen maar een sixpack hebben en slim - maar wat brengt me dit alles helemaal niet, als ik hier in het ziekenhuis? Niets! Op dat moment, beloofde ik mezelf, als ik uit van de operatie in leven, ik zal mijn leven veranderen - en dus het was.

Hoeveel moeite het heeft kost je in het begin, op Instagram met vermeende "tussenhandel" om te laten zien?

Na de operatie kon ik niet uit te oefenen voor een tijdje, want mijn borst moest opnieuw samen te groeien maar één keer, dus ik heb - gelukkig - ook weer toe. De eerste foto die ik heb daarna gepost, al kostte me een beetje te overwinnen. Ik was bang om een ​​beeld waarin ik had geen six-pack en was niet zo slim als voorheen te publiceren. maar de feedback van mijn volgelingen was positief en vanaf dat moment realiseerde ik me dat zulke beelden andere vrouwen kan helpen. Sindsdien heb ik absoluut geen Om een ​​dergelijk online berichten probleem.

Ze maken vaak gebruik van de hashtag # fürmehrrealitätaufinstagram. Sommige mensen delen op Instagram foto's van hun opleiding successen, anderen te laten zien zichzelf als ze er natuurlijk uitzien. Hoe is het in uw mening, comfortabel in je eigen lichaam?

Het is de mix. Ik raad mijn volgelingen altijd: Als ze iemand die een of andere manier onder druk, omdat ze willen zelfs dus kijk volgen, moeten ze meer volgen ofwel de persoon of op zijn minst op zoek naar een tegenhanger. Dus iemand die de typische perfect beeld misschien niet uitzenden naar buiten en zit slechts een keer voor de spiegel en heeft weinig buikwandcorrecties. Dit evenwicht is zeer belangrijk en noodzakelijk, zodat u een goede voorlichting aan zichzelf en zijn lichaam.

Wat motiveert u persoonlijk naar de sport en hebben een paar tips over hoe u uw zwakkere zelf te overwinnen?

Mijn advies is altijd om een ​​beeld in je hoofd wat u wilt bereiken met de sport op alle te creëren - dus hoe dan figuurlijk voelt. Als je jezelf wilt round motiveren, bijvoorbeeld voor een joggen, moet je je voorstellen in je geest als het is, echt mooi bezwete en hijgen om te komen thuis, hoe je gewoon blij en springt in de douche. Dergelijke beelden motiveren een zeer om überhaupt te beginnen, te bewegen. Als ik trainen voor een marathon, bijvoorbeeld, stel ik me nog net voor, zal ik lopen door het doel en alle applaudisseren en te vieren.

Je bent een rolmodel voor velen als het gaat om het een gezond lichaam eigenliefde en. Wie inspireert u persoonlijk in termen van Body Positiviteit?

Ashley Graham Ik denk dat is geweldig, ze is echt geweldig. Zo niet, mijn mening is iets inspirerend in ieder mens. Ik denk dat het, bijvoorbeeld, groot als Daniela Katzenberger zich voordoet op Instagram. Tuurlijk, ze is op de camera in TV een pop, neemt op haar rekening, maar soms zelfs voor een rit en zich openbaart. Ik vind dat erg aantrekkelijk.

Hoe ga je om met negatieve opmerkingen? Heeft u wel eens twijfel aan jezelf of je kunt zien het nu volledig ontspannen?

Ondertussen laaiend opmerkingen waarin het gaat om mijn lichaam, van eenvoudig - komen niet meer goed met mij. Tegelijkertijd mensen naar me toe met deze opmerkingen als een gunst, omdat ik mijn gemeenschap kan laten zien en zeggen: Hey, je bent niet alleen, dat er met mij gebeurd! De beste manier om te gaan met negatieve opmerkingen door één realiseert in het achterhoofd dat de mensen die zoiets schrijven, aan een persoon en niet het merk zelfs afgunst uit verveling of weten.

20 september 2017, 17:19


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 12