Posts

Zeven huidige behandelingen uit de praktijk

Wat zit er achter in-office whitening, thuis bleken, volle mond whitening, interne whitening, fineer, Invisalign en druk op keramische kronen

Tanden vrouw glimlachen

Whitening behandelingen © uit de praktijk
iStockphoto

1. In-office bleken: De tandarts bleekt afzonderlijke snijkanten met 15 tot 20 procent waterstofperoxide. De gommen worden vooraf behandeld, bracht de gel direct op de tanden verwijderd na 60 minuten. Blijft afhankelijk van het eten en de poestgewoonte ongeveer een jaar. De kosten liggen tussen de 400 en 600 euro.

2. thuis bleken: De tandarts produceert een plastic spalk, opgevuld de blekende gel en thuis meestal overnacht (maximaal acht uur) wordt ondersteund op de gehele tanden. Hier de waterstofperoxideconcentratie 10 tot 20 procent, duurt het ongeveer 2-4 weken totdat het gewenste resultaat verschijnt (het stopt ook ongeveer een jaar). De methode is alleen geschikt voor Crunch - dragen van de blekende gel rail kan leiden tot verdere problemen. Kosten: tussen 400 en 600 euro.

3. Full-mond whitening: Helemaal nieuw is dit zeer zacht methode. 15 procent waterstofperoxidegel wordt geactiveerd door koude LED. De daaropvolgende tand gevoeligheid laag. Kosten: tussen 400 en 600 euro.

4. Interne Bleken: In wortelkanaalbehandeling, komt het vaak voor dat de behandelde tanden grijsachtig (van kleurstoffen uit het bloed, dode weefsel of het wortelkanaal vulling). Om het te verlichten, is high-proof peroxide geplaatst in het inwendige tand na het boren van de tand tijdelijk gesloten, het peroxide verwijderd of vervangen na 1-2 weken. Zodra het donker merkbaar, moet de whitening worden herhaald. Kosten: tussen de 50 en 150 euro per tand.

5. Veneers: Een van de meest zachtaardige tandheelkundige ingrepen helemaal zonder bijwerkingen. Keramische binding trays worden op een enkele tand, z. B. verplaatsing, spleten of verkleuring. De tanden hebben weinig of niet worden vermalen voor dat gaat zonder verdoving. alleen "kraken" moet eerst bespreken met de arts om te zien of de methode werkt. Houdt ongeveer tien jaar. Kosten: vanaf ongeveer 800 tot 1000 Euro per tand (zorgverzekeraars betaalt alleen voor medische indicatie fineer). een optimalisatie "Testeneers" - wanen die het gebruikt voor het testen of voor speciale gelegenheden (bijvoorbeeld belangrijke afspraak job.). Zij houden slechts met speeksel en de negatieve druk die ontstaat wanneer u "zuigt" (Info: laecheln2go.de). Kosten: per tand ongeveer 80 euro.

6. Invisalign: een alternatief voor braces voor volwassenen. De dokter uit doorzichtig rails die op de tanden zijn geplaatst en zijn ontworpen voor het corrigeren van de spleten scheve tanden of fout bijten. Voor het drinken, eten en je tanden poetsen, neem ze uit met flosdraad, om de twee weken worden vervangen. De behandeling duurt meestal ongeveer een jaar. Kosten: 4000-6000 euro.

7. Druk op keramische kronen: Als een tand is gebroken zo slecht verkleurd, beschadigd of versleten dat whitening of veneers niet in het geding komen, wordt hij gekroond. Het materiaal van de keuze voor de voortanden wordt momenteel gedrukt keramische - het licht doorlaat zeer goed, zelfs professionals kunnen nauwelijks het verschil met de natuurlijke tand materiaal te vertellen. Kosten: 1000-1300 euro - de kronen worden gesubsidieerd dieptepunt van de wettelijke ziekteverzekering, private pay meerdere of alle (afhankelijk van de opdracht).

in principe: De kleur van de tanden wordt bepaald door de natuur. Hoe dunner de email, hoe meer ze lijken gelig - de onderliggende dentine (tandbeen) schijnt door. Na verloop van tijd, ook nicotine, cafeïne, tannine kan worden gestort waardoor drugs of sporenelementen plekken. De actieve ingrediënten: De meeste in whitening producten met waterstofperoxide gebruikt die de tanden binnen te dringen en te ontleden kleurpigmenten zijn. Het middel zou een neutrale pH hebben, anders kan de tand worden opgeruwd en geen Neuverfärbung voorkomen op lange termijn. De voorbereiding: U kunt maken in de praktijk een professionele reiniging, omdat de natuurlijke schaduw is alleen zichtbaar bij het bekleden van vrije tanden en het effect gebeurt meestal slechts ongeveer 20 procent. Daarnaast kan de tandarts erkennen dat je misschien is er een sterke parodontitis, die de behandeling van de manier zou zijn. Ook diabetici en zwangere vrouwen te geven een whitening - hun tandvlees kan gevoelig zijn. De bijwerkingen: zijn laag in de meeste gevallen. De tanden kunnen overgevoelig op de volgende dagen worden (warm-koud-gevoelig). kunt u vooraf met een tandpasta met een hoog gehalte aan glycerine en fluoride (er is bij de tandarts) preventie, maar in twee tot vier weken.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − = 5