Posts

vreugdevolle sprong

Ze bruist van vitaliteit en optimisme. Miranda Kerr ontmoet beauty editor Jessica Simon met zo'n positieve houding die rechtstreeks infecteert ....

hochformat-artikelbild-5997_17_ga_escada_05_092_v1a

Miranda Kerr barst van de positieve energie ©
escada

Ik voer de presidentiële suite van het "Vier Jahreszeiten Kempinski" in München. Onder mijn voeten pluizige witte tapijt dat loopt als op veren. De zon stroomt door de grote ramen en het bedrijf verlaat schijnen zelfs meer. Ik kijk naar de witte leren bank, van een stralende Miranda Kerr springt op en vraagt ​​me om plaats te nemen. Ze bruist van vitaliteit. Voor ons op de glazen tafel: de nieuwe Escada parfum 'Joyful', die ze leent haar gezicht. Volgende: Boeketten van witte rozen.

GLAMOUR: Zijn witte rozen uw favoriete bloemen?

Miranda Kerr: Ze zijn prachtig. Maar de meeste van alles wat ik hou van pioenrozen. Ze zijn zo mooi, zeer vrouwelijk en delicaat. En ook een onderdeel van 'Joyful'. Zoals ik Escada vroeg of ik zou graag het gezicht van het parfum te zijn, heb ik niet twee keer nadenken.

GLAMOUR: De titel van parfums past zo goed aan jou ...

Miranda Kerr: Ja, rechts. Ik probeer alles positief te zien. Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid, mijn zoon en zijn gezondheid, mijn familie, vrienden en ik heb een dak boven hun hoofd. Dat ik heb vers water en genoeg eten. Er zijn zo veel dingen in het leven die je niet kunt voor lief nemen. Wanneer je je realiseert hoe kostbaar het leven is, kan het heel andere kijk op dingen. Deze dankbaarheid brengt vreugde en dat vervult me.

GLAMOUR: Life brengt helaas ook slechte tijden met hem.

Miranda Kerr: Als we nooit naar uitdagingen van het leven werden gebracht, hoe kunnen we waarderen de goede tijden? Het mens omvat zowel positieve als negatieve ervaringen. maar je hebt de keuze van hoe om te gaan. Mijn eerste vriendje overleed op de leeftijd van 18, was ik 16. Dat was een zeer moeilijke tijd voor mij. Totdat ik veranderde mijn manier van kijken naar deze dramatische gebeurtenis. Want ik heb realiseerde me dat ik dankbaar voor de tijd waarin hij mijn leven, dankbaar voor de tijd die we samen hadden verrijkt kan worden. En nu heb ik zoveel nieuwe geluk. Mijn zoon Flynn. Als hij me knuffelt, het is het beste gevoel dat ik ooit heb gehad. Als hij mijn hand houdt, voelt het als bij toverslag. Ik hou van hem. Hij heeft in München zijn geweest met mij hier. Hij is op dit moment in het park, want hij vindt het heerlijk om buiten te zijn. Hij is een echt buitenmens.

GLAMOUR: U deelt zeker veel prachtige ervaringen samen. Wat heeft u de meeste energie gegeven?

Miranda Kerr: Inderdaad, om een ​​leven te geven. Flynn. Ook het gevoel van zwanger was een geweldige tijd voor mij. Alles wat ik heb gedaan in deze tijd, en ervaring, al mijn gedachten en daden hebben invloed op de wezentje in mij. En u wilt hem laten de beste start in het leven. Toen Flynn werd geboren en hij is heel genesteld op zich voor de eerste keer in mijn borst - dat was magisch.

GLAMOUR: Waar komt elke ochtend uw spetterende joie de vivre?

Miranda Kerr: Allereerst, ik knuffelen met mijn zoon, ik knuffelen en hem te kussen en vertel hem dat ik van hem houden. En hij zegt hetzelfde voor mij. Dan bid ik. Dank u voor de mooie dag voor de gave van het leven, voor de gezondheid van mijn familie, mijn zoon. (Ze vouwt haar handen) Gelieve zegen deze dag, iedereen die ik tegenkom en mij te helpen, u om een ​​steun in de wereld te zijn en je goddelijke liefde te verspreiden.

miranda-510

Springt voor vreugde!

©
Instagram

GLAMOUR: En als je weer aan de verkeerde kant? Heeft u een wondermiddel tegen slecht humeur?

Miranda Kerr: Ik noem het "Het springen voor Joy", Man sprongen en denkt aan alles waarvoor we dankbaar zijn. is gegaan aan de slechte stemming. Bovendien, Wie is geïrriteerd toen hij hop?

De bergen of de zee? Hoge hakken of flip flops? In ons of-of interview onthult Miranda Kerr veel meer over jezelf.

Bergen of de zee? Hoge hakken of flip flops? Want wat Miranda Kerr waarschijnlijk besluiten?

'Joyful' van Escada is verkrijgbaar bij geselecteerde beauty winkels vanaf nu, 75 ml EdP 91 €


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 4 =