Posts

Mooie gezonde partij

Op zoek naar de perfecte vinger voedsel voor hun partij? Onze ideeën worden snel gemaakt, ziet er fantastisch uit en zijn nog steeds gezond! We werden geïnspireerd door de mooiste vinger voedsel van Instagram en breng de stijlvolle party snacks bij u thuis. Recepten, creatieve ideeën en alles met betrekking tot de prachtige snacks van het web

stocksy-teaser-food vrijdag

©
Stocksy

Kun je je voorstellen aan de klassieke Mettigel op Instagram plaatsen? Alleen dat de tijden zijn veranderd, want een koud buffet met hapjes, bruschetta, pizza broodjes en Co zijn niet leuk en, natuurlijk, helemaal niet "instagrammable",

Met een paar eenvoudige trucs, maar je kunt roepen een mooie, gezonde en vegetarische menu! Of recepten op het glas (uiteraard in the Jar, de favoriet van alle hipsters), variërend avocado, kleine bezette wafels of fruitsalade 2.0. We vertellen u de beste snacks voor hun zomer buffet.

Truc 1: finger food met kleuren

Eenvoudig recept voor dit voedsel trend kon niet waar zijn! Het enige wat je nodig hebt is een romige dessert, bijvoorbeeld,
Acai bowls,
Griekse yoghurt of
Chia Pudding
. De truc: (Met een meloen baller ongeveer 12 euro
hier) steken ballen van dragon fruit en geven deze op de grond.  

summer Rolls zijn gezond, lekker en heel gemakkelijk te bereiden. vulde de loempia's met kleurrijke en verse ingrediënten. Een combinatie die niet alleen aantrekkelijk is voor het oog, maar ook een uitstekende smaak: heldere rode aardbeien met verse munt of Mungebohnen en rode kool. De fantasie kent geen grenzen. Het basisrecept: Rijst verpakt in heet water, en breng vervolgens in een grote ondiepe schaal. Het centrum van de Wafer "decoratieve kant" de Rolls. Deze geven de gewenste kleur combinatie, dan vullen met groenten, glasnoedels en garnalen en vouw de korte zijden, eenmaal rollen, klaar! 

cheesecake: Toegevoegd een cheesecake smaakt fantastisch, maar de aanblik van haar niet per se de grootste eye-catcher. Als dan het versieren raden wij aan om elk stuk cheesecake met een andere bes, vers fruit, bloemen of chocolade te versieren. De kleuren zullen uw gasten verrassen!  

Truc 2: Serveer Kleine hapjes rechts

Voor contrarians: Sushi in donut vorm! Het zal uw gasten verrassen, irriteren en nog steeds inspireren omdat ze nooit hebben genoten van sushi zo zeker! Vorm in plaats van de sushi rijst in kleine rollen of nigiri in een lange rijst rol. Voeg de beide uiteinden van de rol samen zodat een ronde donut-achtige vorm. (Iedereen die eigenaar is van een donut plaat, kan ook dit gebruiken om vorm te geven). De zijde met de interface en bedekken met zwarte sesam, avocado en op smaak met vis. Serveer met een beetje wasabi en sojasaus. 

Een fruitsalade op zich niet bijzonder interessant klinken, maar het is vaak de presentatie van de kicker. De basis van de salade is het vlees van de ananas. Nu zelfs bananen, citrusvruchten en bessen aan te geven en in de uitgehold vruchthelften vullen. Alsmede round kracht meloenen en kokosnotenhelften zijn overigens. 

ook smoothies je kunt geven met behulp van potten en fruit plakjes dat bepaalde iets. Hier is het belangrijk om de smoothie niet voor te bereiden te vloeibaar, kan hij rustig een beetje hard (hint: gebruik veel banaan en iets in de vriezer te doen) zijn. Vul het smoothie halverwege in het glas, dan is er iets 
Chocolade Granola vullen in het midden, en kiwi of duw sinaasappel op de muren. Een andere laag Granola vullen, om het fruit segmenten op de glazen wanden bevestigen. Vul dan de rest van de smoothie en koel houden. 

Truc 3: Geometrische finger food

deze vierkant broodjes zijn prachtig looker en zeker een waard Instagram post! Hier kunt u zachte Volkoren brood, toast of wafels gebruiken en te bezetten deze bonte. Wie zichzelf niet de inspiratie, raden we roomkaas met avocado, zalm en kleine tomaten. Maar fruit is heerlijk om roomkaas. Hier graag wat honing te geven over het! Voor chocolade past op ieder fruit. Wie wil er meer decadent Natuurlijk kunnen veredelen zelfs met noten, grof geraspte kokos of granaatappel zaden. Belangrijk: spelen met de vierkante vorm van het brood, fruitrepen passen precies de hoeken en ook plaats decoratieve artikelen (bijvoorbeeld noten en bessen) met detail. 

Een andere favoriet vorm variërend Party Snacks. Met name de avocado is door zijn zachte textuur en smaakt vooral goed in combinatie met bijna alle fruit, dip of zelfs zalm. In dit voorbeeld werd de avocado aangewakkerd op volkoren brood gegeven en versierd met vijgen en bloemen.

De eenvoudigste Geo-truc om te toveren met Nana Icecream (Rijp bevroren Banen puree, klaar!) En een gekleurde saus. Chocolade of frambozen eigenaar bijzonder goed. Deze twee rechte lijnen draw met de saus over het oppervlak van ijs. distribueren verbinden met stokjes de saus golvende over het ijs. Lekker!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 31 =