Posts

Maagd

U zult goede ideeën hebben - en om die zelf op de schouder: Lees hier wat te verwachten in 2017

horoscoop Virgo

Het komende jaar zal goed zijn voor je ziel
©
Nadine Baur

Dit is uw thema

Eerlijkheid. Namelijk om zichzelf de beloning. 2017 zal nieuwe vitaliteit te geven.

Wat betekenen de sterren voor u doen

Het komende jaar is goed voor uw ziel. Pluto in uw creatieve sector zal u helpen om inventief te zijn, en hij zet nog steeds gelijk zijn aan de deksel op je hele relatie geënsceneerd drama's of de typische virgin verdwijning hoax, die u graag de mannen slaan op de vlucht. In de liefde is alles mogelijk in 2017, als u zich blijven objectief en stoppen met het spelen van het eeuwige slachtoffer. Dit zal voor u gemakkelijk zijn, maar wees voorzichtig dat je niet schuiven naar het andere uiterste en zichzelf geworden arrogant onderdrukkers. Nu is de tijd gekomen om te controleren off diepgewortelde gevoelens van afwijzing en teleurstelling - en niet te vallen in wraakfantasieën, hoewel plezier In maart en april kunt u zichzelf te genezen, namelijk door anderen in het boren problemen helpen, niet anders dan je eigen.

Wanneer uw financiën, is er een opwaartse trend zou echter te veel verlangen naar geld voor het evenement: Weersta uw drang om geld te besteden aan goed: meer vallen die alleen zal laten zien hoe belangrijk je bent. In de zomer, bent u klaar om te gaan met een project dat u voor te bereiden op een lange tijd voor het publiek, en de eerste keer dat je eindelijk zo narcistisch als een leeuw voor een klopje op de schouder. Bravo! In november zul je dan realiseert dat het uw hersenen op analytische, dat je zo moe maakt. Dan zal het uiteindelijk kosten niet meer te overwinnen om uw levensstijl te vereenvoudigen en openlijk toegeven wat over je gevoelens en motivaties.

En dus je kan helpen uw sterren op de sprongen

Hoe werkt Ehrlichsein? In de eerste plaats te pakken alle taken met enthousiasme. Ten tweede, toegeven eventuele fouten en altijd de waarheid vertellen. U zult merken hoeveel energie vrijkomt als je eindelijk het dat je niet alle kleine leugentjes om bestwil, rechtvaardigingen nodig hebben en de schuld Abwälzungen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 20