Posts

Treuzelen om te gaan

Zowel bij regen of zonneschijn, op dag of nacht - met de rommelmarkt apps surft en verkopen mogelijk de klok rond. Wij bieden vier apps waar je te ontdoen van of vind oud, mooi, praktisch en ongewone

flohmarktapps_teaser_quer

©
Getty Images / PR / Collage: Condé Nast

Stuffle

Binnenkort: Voor al dat veel "spul" moeten ze "Sat.le" willen aanbieden Stuffle is het juiste platform. Mensen uit de directe of wijde omgeving bieden betaalbare en buitengewone dingen en nodigen dus via de digitale garage sale te bladeren. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android gratis. Bijkomende kosten worden niet gemaakt.

begin & Bladeren: 

In een paar momenten die je ingelogd bent Stuffle, hetzij via de Facebook-account of e-mailadres. De noodzaak van de gevraagde informatie is redelijk en transparant kan worden gekeken. De advertentie wordt gewoon snel gemaakt snap beeld toe, voeg de titel en een korte beschrijving (Tweetlänge) en stel de prijs. Het zoeken is bepaald via de radius zoeken voor advertenties in de regio. 

Van je me: De rente kan manifesteren door privé berichten binnen de app en ook onderhandelen aanvulling op de aankoop of stellen een uitwisseling. De betekenis achter de omgeving zoeken is niet alleen het soort korting. De app is gebaseerd op het principe van de overdracht, of de pick-up, als een echte rommelmarkt. Daarom is de dichter des te beter. De betaling wordt zeker gedaan via PayPal.

Groot-functies: Door Facebook en je hebt de kans om hun eigen lijsten te delen met vrienden en nog sneller naar een koper te vinden. Als de afstand tot de pick-up, maar ook te groot zou moeten zijn, je net een bestelling te sturen door DHL binnen de app.

conclusie: Achter Stuffle de sympathieke begrip van private rommelmarkt die op de smartphone. De app-rechten en de behandeling van gebruikersgegevens is tot nu toe juist bekend. Het is slechts bekend dat het aantal deals, natuurlijk, afhankelijk van de locatie te zijn. In landelijke gebieden, de dichtheid van interessante listings is dus lager. Dankzij minimalistisch design, de app ziet er duidelijk en netjes. Vanwege het vanzelfsprekend voorstelling van de werking gedetecteerd snel intuïtief.

Shpock

Binnenkort: Als u Shpock hebben, heeft men de rommelmarkt de klok rond in uw zak, omdat de naam is afgeleid van het concept "Store in uw zak" ontstaan. Evenals Stuffle is Shpock een rommelmarkt app voor alle prachtige dingen die je wilt om zich te ontdoen van. De app is beschikbaar voor iPhone en Android gratis. Premium functies zijn verschuldigd.

begin & Bladeren: Nogmaals, een registratie snel gemaakt, maar iets meer substantiële dan Stuffle omdat de verbinding naar Facebook is niet genoeg. Deze extra bescherming is de (koop) voordeel relatie tussen kopers en verkopers. Volgens het bedrijf Shpock is erg voorzichtig met de privacy en de gegevens van zijn gebruikers en vereist slechts absoluut vereiste machtigingen één. Het citaat is zo simpel als Stuffle, in aanvulling op de tekst, de beschrijving en categorie kan de bijbehorende foto ofwel geselecteerd uit de foto's op de telefoon of direct geschoten van de app zijn. De lijst van individuele zoekresultaten wordt ook naargelang hun locatie en afstand gedaan bijzonder aantrekkelijk in deze vlooienmarkt app.

Van je me: Indien u interesse of vragen, kunt u rechtstreeks en persoonlijk contact met hen aan de partij en zelfs onderhandelen als er een prijs te hoog is. Maar er zijn geen makelaarskosten.

Groot-functies: Met betrekking tot de echte rommelmarkt kijkt men eerst, want je bekijkt het aanvankelijk volledig zonder tekst alleen door de beelden. De zoektocht middel helpt om objecten in het oog, die men zoekt gemeen te houden. Hij stuurde meldingen wanneer een artikel blijkt dat in het jachtgebied valt. Er is ook een privé-ruimte beschikbaar is, waar u zijn profiel te beheren, de watch list en de eigen aanbiedingen kunnen in het achterhoofd te houden.

conclusie: De heldere, overzichtelijke ontwerp is gemakkelijker te zien en dus het vinden van de gewenste schatten. Deze rommelmarkt app is zeer overtuigend en heeft een grote, "Flohmarkt true" Smorgasbord van schatten. De bediening is eenvoudig en comfortabel, de optiek iets koeler dan aan Stuffle, anders eenvoudig en duidelijk.

JURKEN GYRO-APP

Binnenkort: Hier oude kleren en accessoires maken hun rondes tot ze een nieuwe liefde gevonden. kleding, schoenen, sieraden en andere mode-accessoires: Op de tweede-hands kleding gyro platform vindt u alles wat u maar kunt wensen modehart vinden. Ook, heren- en kindermode, zijn er te vinden. Dingen aangeboden kan niet alleen kopen, en de handel of weg te geven is mogelijk. Oorspronkelijk bestond alleen als centrifugale kleren thuis, maar nu als een gratis smartphone app voor iPhone en Android.

begin & Bladeren:

 Registratie bij kleren rotonde via Facebook of onafhankelijk van de gebruikelijke gegevens. Posting loopt net zo snel als in de vorige apps, maar met wat meer gedetailleerde informatie. Behalve de prijs details zoals grootte en toestand kan worden toegevoegd. Deze categorieën maken een meer gerichte zoektocht, bijvoorbeeld voor een rode rok in maat 38. Door te vegen om te krijgen van een aanbod naar de volgende. Terwijl u op zoek bent verstoren een van de andere app functies, omdat ze verbergen in de zijbalk. Indien nodig, je gewoon het uit te werken.

Van je me: De betaalmethode (overschrijving, PayPal, ...) en de levering (normaal of verzekerde pakket, aangetekende post, ...) worden hier niet geregeld te lossen. Dit betekent dat de koper en verkoper moeten instemmen. De kosten van het op natuurlijke wijze het verzenden van de koper, maar meer kosten worden niet gemaakt.

Groot-functies: Heb je iets moois te ontdekken, u kunt natuurlijk ook direct aan te bieden, maar ook een voorstel voor een privé bod uit te wisselen. je nog wilt een moment over na te denken, kunt u de lijst in een lijst met favorieten op te slaan en in het achterhoofd, zodat houden. De toekenning van smileys, kunnen gebruikers onderling te belonen voor goede transacties. Deze beoordeling geeft gebruikers draaien informatie over hoe betrouwbaar een verkoper. In kleren gyro forum voor de uitwisseling van een grotere groep is onafhankelijk van "verkoopgesprekken"In plaats.

conclusie: Over het geheel genomen, is dit ook een aantrekkelijke app die goed houdt en het doel van de ruimte creatie optimaal ontmoetten elkaar in de kast. Alleen de soms lange laadtijden van invloed op de juiste Bladeren. De app is logisch en aantrekkelijk. Dankzij een eenvoudig ontwerp, het artikel en profielpagina's kijken helder en gestructureerd. 

EBAY GECLASSIFICEERDE ADS APP

Binnenkort: Met eBay advertenties app komt de online veiling site in de smartphone. Of het nu gebruikte auto's, oude meubels, tickets, huisdieren of speelgoed, hier kunt u letterlijk iets te kopen, ruilen of het geven van geschenken te adverteren. Met meer dan 280 categorieën, een enorme collectie van lokale classifieds geeft manier. De app is gratis voor iPhone en Android. In tegenstelling tot op Ebay zijn geen makelaarskosten.

begin & Bladeren: Registratie is niet per se nodig is om hun eigen aanbod te publiceren. Om een ​​weergave te creëren vereist slechts een paar eenvoudige stappen. advertenties worden weergegeven op locatie input of GPS, die binnen de gewenste radius. Hier kunt u niet alleen een stad, maar ook een district bijvoorbeeld in München Maxvorstadt te selecteren. zult u helaas alleen direct via e-mail of op de website over de voortgang van de getoonde of gemaakte biedingen advertenties op de hoogte. Push berichten bestaan ​​niet.

Groot-functies: Vooral handig voor bezoekers en boodschappenlijstje waarmee je gemakkelijk de populariteit van hun eigen lijsten en favoriete programma kunnen volgen. 

Van je me: Zodra je iets wat je wilt, contact met u opnemen via e-mail of telefoonnummer eigenaar rechtstreeks en betaald door overschrijving.

conclusie: Ebay is waarschijnlijk de bekendste online ruil voor alles wat je wilt om zich te ontdoen van te krijgen en heeft dan ook een enorm bereik. Helaas zijn sommige advertenties of provider Word wakker en hebben een professionele achtergrond verschijnt. Persoonlijke gegevens is relatief open gedeeld (telefoonnummer en e-mailadres zichtbaar voor iedereen). Zou ook nuttig zijn push-notificaties. Daarnaast is de app-rechten verzoeken, die niet absoluut noodzakelijk voor het functioneren zijn. Toch is de app is erg handig om zich te ontdoen van de dingen die niet behoren tot de rommelmarkt is nog steeds in de tweedehands winkel. De behandeling van de app is eenvoudig en spreekt voor zich.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =