Posts

Franse x ijs

Niet voor de zwakkeren smaakpapillen: Frieten zijn nieuw gecombineerd met ijs in Australië. Alles over de ongebruikelijke eten trend "Ice'n'Fries"

Franse rode-wit? Hoe saai! In Australië zijn de gebakken en gezouten aardappel stokken nu geserveerd met ijs. In ieder geval in de trendy Devon cafe in Sydney. Naast bruschetta, gebakken ei en Chia Pudding zal ook bak staan ​​met ijs-motorkap op het menu. 

"Ice'n'Fries" is de naam van de nieuwe en wennen aan voedsel trends uit Down Under. Maar let vettige frieten eigenlijk koude melk ijs? We zijn sceptisch. De opmerkingen onder de Instagram foto's van de Franse Ice afdalingen zijn ambivalent, variërend van "De beste combinatie!" tot "Dat verwart me." 

Zodra we de Ice'n'Fries al zou proberen - immers, ze zijn zelfs een beetje gezond. Als ijs is dat niet chocolade stracciatella crème of kersen, maar de twee groene theesoorten
Matcha en Hojitcha uit Japan. Vandaar de groenachtige kleur. Of de Franse ijs combo is de heetste voedsel trends voor de zomer 2017? Dat is twijfelachtig. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 47