Posts

Ko pokličete seksu

Vprašanje: Kaj se zgodi, ko ženska najame fanta klicev? Resnična zgodba o strasti. In ljubezen.

call-boy-nova

©
Getty Images

Osem let ni seksala, pred deset let odnosu. Lahko bi rekli, da sem bil malo iz vaje. Ni dobra država, sem našel, in da sem moral nujno spremeniti. Toda kako? Nisem imel želje za novo zvezo, želim, da imajo spolne odnose. Vendar pa sem mi je naredil težko ob misli, da bi morali povedati, človeka, ki sem počel samo to. Najpomembneje pa je, hotel sem dober seks, ne pa nekoga, ki herumrödelt name.

S fantom klic, da ekstazi?

Na neki točki sem imel idejo, da ga preizkusite z dečka klic. Ali kaj moški delal tisočletja: nakup seksu. In samo povedati, kaj tip je naredil s svojim telesom in kaj ni. Ni psice igre, ne pogreznjeni trebuh, ni simulacija ekstaze. Ampak jaz mi ne bi zaupal? In kaj, če mi ni všeč? Čeprav bi lahko prekličete kadarkoli, vendar pa bi bilo okoli 500 evrov, vključno hotelskih sob, drage niso užitek.

Najprej sondiranje ponudbo - internet. Z agencijo sem zaljubljen, je bila le peščica ljudi. Joe * foto izstopale priložnostne strnišče, kosmat prsih. Zaspal sem imela njegovo sliko še vedno v moji glavi. Le nekaj dni kasneje sem imel pogum, da pokličete na agencijo in zahtevati. Ženska rekla, da lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti in določiti sami skupščini. Rekel sem, da je bil moj prvi čas in nisem bil prepričan, če sem res vse to želel. Ni problema, pa je dejal, da bi lahko le-krat začel z večerjo datuma za 150 evrov.

Misli vrtita okoli nakupom seksu

Še vedno sem želel spati na njem znova. Bi mislim fanta, da je punca verjetno dobili ne od? Else je to storil le z razočarano žensk, katerih možje so vedno na službeni poti? Bi ga prosim? Hkrati sem se moti pri sebi: Zakaj se mi zlomil o glavi? Men pa nimajo pomislekov. Spontano sem poravnajo na datum za naslednjo soboto zvečer v prijetnem hamburger restavracija.

Slepi datum z Callboy

"Točno vem, kaj je ženska lahko"

V soboto, moj srčni dirke. Mantra, kot sem ponovil: To je samo obrok. Samo en obrok. Čakal je pred restavracijo, sem ga takoj prepoznal. Ni vedel, kaj sem izgledal, vendar pričakujoče pogledal mene. pripet sem skoraj noge proč. Potem je Nasmehnil se mi je. On mi je všeč, in takoj sem imel absurdno idejo, da mi ni videti dovolj dobra zanj. Prekleto, moram plačati za tega človeka! Zakaj ženske vedno vse tako majhna?

Vljudno me je poljubil na lice, je dišal "Kouros"A dišava Yves Saint Laurent. Na mizi, me je vprašal, kako sem pred preživel dan, in me pohvalil moje lase. Del svoje delo, sem mislil; vendar je zadovoljen z mano. Na neki točki smo govorili o spolnosti. "Točno vem, kaj je ženska lahko"Je dejal. "Ljubim polizati ženske za masažo prsi in vprašanja spopadanju enkrat v vratu v pravem trenutku." Sem samo poslušal, ampak, kaj je povedal o igri nežnosti in žilavost, sprožila nekaj v meni.

Občutek Audacity

Večer se je bližal koncu. Tako navdušena, sem pozabil, da mu kuverto s svojo ceno. "In samo roko"Dejal je, smeh, "ni opazna." In da bi bil vesel, če bi ga obrnem okoli agencije. Srečen sem šla domov - sem se počutil tako zelo nepremišljeno.

Teden dni kasneje, sem spet urejena. Agencija gospa mi je povedal, da niso imeli dobre izkušnje z Joe. Kako streznitev. Bil sem le eden od mnogih kupcev. Ampak sem hotel, da ga vidim nujno. V hotelu, ki sem ga izbrala je bil nastanjen v Hamburg Townhouse vili na zunanjem Alster: angleški stil, starinsko pohištvo, cvetlični ozadje. Ko sem pogledal, sem dal agenciji s številom sobi. Še dve uri! Ali naj pustim modrček? Ves čas sem se pogledal v ogledalo, ko vsakič, ko na WC sem oprati, smo končno govorili o oralnem seksu. Za božjo voljo. Bi mi lahko, da me spusti na vse?

Srečen konec?

"Tukaj so samo dogaja, tisto, kar boli"

Tam je nekdo potrkal. Spet njegov nasmeh me je takoj vzel k njemu. Pogovarjali smo se skoraj eno uro o vsem in pili vino, ki napolni glavo počasi. Čas je minilo, vendar se nisem upal zahtevati nekaj. Nenadoma se je preselil bližje. Sem pogoltnil. Nežno je moj obraz v svoje roke in poljubil me nežno, nežno njegov jezik je prišel v igro. Njegove roke pobožala po vratu, kroženje moje prsi. Ko se je pa drži, da traja?

Segel je v laseh. Ker stikalo obrnil v meni, sem želel mu, absolutno. On me je potegnil ven, me je na kredenci v sobi, poljubila moje prsi, razširila noge. Pokleknil pred mano, občutek svojo pot s svojim jezikom na moj klitoris. Imel sem ga razstrelili o eni? Da sem se resno spraševal me udari danes kot smešno.

Od Callboy Joe nenadoma je Tom

Je slekla in samo določiti samo na posteljo. Očitno ga je opazil mojo negotovost: "Ali mi poveš, kaj si želiš, ali pa naj izvem?" Čeprav sem načrtovano, da bi poskušali ugotoviti vse, sem bil razrešen, da bi lahko še naprej pasivni. "Tukaj so samo dogaja, tisto, kar boli"Dejal je, "ampak jaz rada spala z vami. In kot Tom *" - ne kot Joe, kot je sam poklical v agenciji. Bilo je zelo mehek.

Nisem prišel do vrhunca, se je držal nazaj k meni. Tako, da je imel na dotik, navdušil me je. Predlagal je, da prekliče večer, vendar mi je dal svojo telefonsko številko. Čeprav ni bil dovoljen, je želel, da me je spet videti. Mi nas ne more ločiti. Bil sem razburjen, ampak kaj pa je hotel? Je bil, da je klic fant trik ali resen interes?

Sex-Date brez denarja

Naslednjič, ko sva se srečala v restavraciji prvo noč, ko sva seksala v avtu. In tako je šlo: Pogledali smo, sva spala skupaj. Brez denarja. Potem je neverjetno zgodilo: Mi se zaljubil. Po treh tednih, je dal gor svojo službo za mene. Kljub temu, nisem mogel verjeti, da stvar na prvi - dokler mi je povedal, da je bil on že od začetka, da me resno. on bi na kratko in zabavno nekako Vas zanima me delo.

Bili smo skupaj dve leti, je Tom zdaj delajo v oglaševalski industriji. Če nekdo vpraša, kako se med seboj poznajo, recimo: "Iz interneta." To ni laž.

(* Vsa imena so bile spremenjene)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 + = 53