Posts

Prednosti in slabosti brazilsko voskanje

Odstranjevanje dlak na področju genitalij s toplim voskom ima prednosti in slabosti. Kaj je treba upoštevati pri Intimate Voskanje? Imamo jasno dos in don'ts ukrepa odstranjevanje dlak na brazilsko voskanje

vosek

Kaj morate vedeti o načinu odstranjevanje dlak © brazilsko voskanje
iStockphoto

Prednosti brazilsko voskanje

V nasprotju britje je lase za nekaj tednov off v vosek. Tudi britje točke in ščetinasta strnišče obnovljivi komaj pojavi. Poleg tega je gostota las zmanjšuje z rednim voskanjem, saj se dlake odstranijo skupaj s korenino. Ta las manj in lepši rastejo.

Veliko intimne loščenje stranke (vključno z igralkami, kot so Eva Longoria), poročilo pa še bolj intenziven občutek med spolnim odnosom.

Slabosti brazilsko voskanje

Odstranitev las s tekočim voskom je boleča za večino strank, saj se lasje iztrga iz korenin. Pogosto gre za vraščene dlake, ki jih je mogoče preprečiti z rednimi grmičevja pa. Poleg tega, da ni za vsakogar odkriti pred tujci in se dotaknil na področju genitalij. Stranke bi rad kazni "Zdaj pa prosim, dvignite noge čez glavo!" ali "Prosimo, da se obrnil in povedati, razen zadnjico" za oporo.

V dos in česa brazilskega metodi voskanje

storiti

Rastejo, potem voščenim: Tako, da se vse dlake lahko optimalno zazna in odstrani, morajo biti najmanj 0,5 in največ 1,2 cm dolge. To pomeni, da so prej zrasla približno 10 do 14 dni ali morda morali trim malo.

Redna piling: Približno dvakrat na teden, bi morala depilirati dele telesa olupljen preprečiti vraščene dlake.

ujeti pravi čas: To je lahko vsak dan gre za voskanje (v obdobju), vendar je bolečina biti čim manjši, je imenovanje na dan priporočljivo po dnevih. V tem obdobju je večina žensk so hormonsko manj občutljivi na bolečino.

Umirjena kože: Po voskanje, je priporočljivo uporabiti blažilno kremo z naravnimi sestavinami, kot so karitejevo maslo ali aloe vera.

Preprečevanje bolečine: Kdo je še posebej občutljiva na voskanje, lahko prepreči približno pol ure, preden se zdravijo z sredstvo proti bolečinam. Tudi krema z rahlo omrtvičenje učinek (npr. B. "Emla"), Ki se uporabljajo eno do dve uri pred odstranjevanje dlak na predelu spolovil, pomaga za lajšanje bolečin.

ne

Dražijo kožo: Čigava koža boli, rdeča ali razdražena s ekcem, ostani na voskanje.

gredo v soncu: 24 ur pred in po depilaciji ne smete izpostavljati soncu ali obisk solarija.

ustvarjajo trenja: O športu in spola se morate izogibati, če je mogoče en dan po depilaciji, tako da ne draži kože zdraviti. Tudi tesna oblačila ustvarja nezaželene trenje.

Kemijska velja: Neposredno pred in po zdravljenju so mastne kreme in druge toaletni, ki lahko dražijo kožo (npr. B alkohol, ki temeljijo ali kemični dodatki) ne uporablja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 18