Posts

da Acai Bowl sam

Smoothie uživa visoko priljubljenost med študenti in ljubitelje zdrave prehrane joge, vendar je od poletja 2015, malo sadje omogoča, da za potiskanje in-pijačo iz prestola moči zajtrk: acai jagodami. , Zapolni si gor okusno Superfood, ki ohranja zdravo, A Instagram-Star, poleg tega pa pomaga pri hujšanju! Kaj je o učinku okusno acai Bowl? Kje lahko dobite pisane prigrizek v Nemčiji? In kako si lahko zdravo acai sklede doma sami? Mi vam bomo povedali v našem acai posebnimi

svinca zgodba-acai-bowl-n04a3383

Najbolj priljubljena hrana motiv na Instagram: Acai Bowl
©
Claudia Herold

Ob Instagram skupnosti se zdi, da jih sprejme smoothie in žita (granola je bilo včeraj!), Ker je danes hrani fotografijo nadarjen Hipster acai sklede! Nič čudnega, saj ne le videti kot majhen umetnosti hrane, ampak tudi zdrava. Acai Bowl je klasična iz jagod pire in različne prelive. Ona je vegan, ima malo ogljikovih hidratov (z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov!) In poln vlaken, vitaminov in superfoods. 

Pregled: 

Acai: zdrav zajtrk

Koliko kalorij does Acai Bowl? 

Acai Bowl recepti

Kako se pravilno izgovori acai? 

Kje kupiti acai prahu?


Acai Bowl Prelivi 


Katere restavracije ponujajo Acai sklede? 

Acai: zdrav zajtrk

Osnova vsakega Acai Bowl je acai jagodami. To je sad Acai, ki raste predvsem v Latinski Ameriki. Jagodičja so rekli, da imajo maščobe lastnosti gorenja, vendar to ni znanstveno dokazano. Dokazana visoka raven antioksidantov, ulov proste radikale v našem telesu, ki nas vodijo mladi, krepijo imunski sistem in ima pozitiven vpliv na naše ravni holesterola. 

Acai: Kalorije 

Kaj pa hranilne vrednosti? Acai Bowl lahko kalorij bomba zaradi različnih prelive dobro. Normalno Acai Bowl ima 350 do 460 kalorij in jih je mogoče razumeti kot polni obrok. Kalorij ne sme v središču tega zdrav zajtrk moči, ampak po vsem, ki jih izdeluje za daljše obdobje bolniške je polna vlaknin in je zelo zdrav! S tem preprostim receptom lahko naredite Acai Bowl sam.

Prescription Acai to storite sami (2 porciji)

 • 2 EL Acai v prahu
 • 250 g zamrznjene jagode sveže jagode //  
 • 1 banana  
 • 400 g sojinih jogurta // mandljevega mleka

1-sestavina n04a3259-510

©
Claudia Herold

Acai berry je tako občutljiv, da lahko pridobijo iz Brazilije samo v prahu, pire ali v obliki soka (V. A. v trgovinah z zdravo hrano). Ena govori jo prilagodite "ASSSA-i" ne "Akkkai" ali "Azzzai", Obstaja več receptov za pire, v našem Bowl vključujejo eno ali dve žlici acai prahu. Tale meša s sveže maline, jagode in borovnice - prav tako dobro, vendar lahko uporabite zamrznjeno jagodami mešanico. Za to, banana in nato izberite vegansko komponento beljakovin. Mandljevo mleko zaklinjevalno nekoliko bolj gladka na osnovi Acai sojina jogurt kremasta masa, kot na naslednji sliki:

2-mix-n04a3288-510

©
Claudia Herold

Kot prelivom bomo izbrali Chia semena, posušen kokos, Goji jagode, banane in jagode. je lahko všeč mango in okusno za sladkosnede
njegova čokolada granola. Potem samo fotografiranje in dol na Instagram ☺ 

priročen-bowl-n04a3307-510

©
Claudia Herold

Acai Bowl recept z arašide ali mandljevega masla (1 obrok) 

 • 1 banana (zamrznjeni)
 • 150 g jagod (zamrznjeno)
 • 2 žlički acai prahu 
 • 1/2 jabolko
 • 2 žlički medu
 • 2 žlički mandljevega ali arašidovo maslo
 • 100 ml vode kokos

Acai Bowl recept z ananasom in jogurt (1 obrok)

 • 2 majhni banane
 • 1 pest zamrznjene jagode
 • 1 pest ananas
 • 1 žlička acai prahu
 • 1 žlička Chia semena
 • 250 g jogurta
 • Mandljevo mleko za želene konsistence

Acai: Izgovorjava

je pravilen zapis v portugalščini "Acai", "ç" eden ne govori se kot "K" (Akai) ali "z" (Azai), ampak kot "ss"Tako se imenuje Acai kot "Assa-i" iz s poudarkom na "i", "ai"Radi pogodbo v nemščini, kot je ločenih udeležili Dipthong: "Assa-i" gor.

Nakup v prahu in jagode: acai

Acai jih ne more kupiti kot sveže jagode, saj pokvari prehitro ne bi preživel (v 24 urah) in promet čez Atlantik. Acai je mogoče kupiti kot kapsule in tablete, pa so potrebne za pripravo Sklede prah ali acai Mark. To se dobi v organskih trgih in trgovinah z zdravo hrano 
s, stane od 15 do 20 evrov.

Acai Bowl: so prelivi

Vprašanje pravih prelive mora odgovoriti vsak človek zase. Jagode sami precej Zemljani in ne zelo moteč okus, tako da lahko enostavno razlikujejo s prelivi po svoji izbiri zdrave zajtrk. Kernig volja (pečemo najljubše matice in samo -saaten z nekaj stopljenim kokosovim oljem in javorjev sirup) z domačo granolo, kokos čips, semen konoplje, cvetni prah, oreščkov, semen in kakava peresi. Za to dodatno počil svežine nato drüberschnippeln je najljubše sadje in dodamo malo sladkosti z rozinami ali datumi Medjool. Če se počutite, kot dodatnim delom Foodporn ki obloženih njegovo Acai Bowl nazadnje, vendar ne z žlico orehovo maslo je. Njam!  

Acai Bowl v Berlinu, Hamburgu, Münchnu in Düsseldorfu

Kdo Acai Bowl želi uživati ​​v restavraciji, za katerega smo zbrani nekaj prizorišč acai v Nemčiji:

Acai Bowl v Berlinu

Kava, gorska cesta 68 District, 10115 Berlin

Acai Bowl v Hamburgu

Paledo, Lehmweg, 20251 Hamburg

Acai Bowl v Düsseldorfu

Laura Deli, Carlspl. 1, 40.213 Dusseldorf

Acai Bowl v Münchnu

Očka dolge noge, bolj puste Str. 42, 80799 München


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7