Posts

Precej malo Harry Potter

Poznamo ga iz vloge belo-blond Potter sovražnika Draco Malfoy, je bilo prek kultne serije "Pretty Little Liars" znan kot Spencer Hastings: No Tom Felton in Troian Bellisario izkazale kot dvojčka Matej in Olivia Siva skupaj pred kamero

feed

©
Getty Images (2); kolaž: Conde Nast

Bojijo, Potter?

Mora biti prisoten pri vseh, potem Troian Bellisario lahko vsaj rečem nič: "feed" je, po vsem, ne le prvi film, ki je igralka tudi napisal in produciral, kot igra Olivia Siva hkrati boljša polovica njihovega filma, brat dvojček Tom Felton aka Matthew Gray. Dva 18-year-old globoko med seboj povezani, vedno obstaja drug za drugega, celo iste sanje - življenje, ne da bi drug drugemu brat in sestra ne moremo predstavljati. Ko Matthew prihaja v zadnjem letniku srednje šole, v prometni nesreči tragično, Olivia je najhujša nočna mora in se morajo naučiti obvladovati v svetu, ne da bi njen brat izpolnjeni.

Bellisario obdelujejo v "feed" vključno s svojo lastno izkušnjo z anoreksijo, kot so
"Entertainment Weekly" poročali - v filmu prizori lahko vidimo na primer v ravnodušnost Brskanje po svoji hrani, igralka, v drugi pa vidimo njen kostnice nazaj v garderobi.

V ZDA je film od 18. julija 2017, kot je povpraševanja video-on-in na vseh digitalnih platformah. Tu `s priklopno vozilo:

1. junij 2017, 11:38


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 60 =