Posts

Pred, med in po prvem zmenku

Se zgodi, da pridejo ta teden z lepim fantom? Tako, da je še vedno ne samo na kratki izmenjavi besed: Nudimo snov za razmišljanje več samozavesti pred, med in po prvem dnevu. Poleg tega imamo moški vprašal, ko si z njimi "klik" - in kaj smo lahko učijo. In za tiste, ki raje medenina konice: Osem nasvetov za speed dating

gospa zanimivo

Moški imajo radi lov in ženske, ki jih ni mogoče ujete tako zlahka. Torej boste igrali igro s ©
Getty Images

Po prvem srečanju: Samo ne čakaj!

"Če je odvisen učinek ženska, ki je popolnoma neprivlačna in naredim sam, kakor hitro je mogoče, iz prahu"Rich Santos priznava. Vau, precej kruto izjavo. Še posebej, če ste manipulirati v ozadju kot super organizacijskih sposobnosti, da bi se hitro odzvali v najbolj stresnem obdobju svojega življenja, da njegovo sporočilo. Zakaj vas moti? Ti vodi polno in srečno življenje, kjer moraš narediti prostor za človeka enkrat - lahko pokažejo. Da ima na stalno mesto v koledarju zaslužijo le enkrat, ne bo ga preseneti. On zagotovo ni bil preventivno bodo brezplačne petek zvečer tednov pred svojo prvo sejo.

Prvi datum: Ostani zvest samemu sebi

"Ženske z osebnim moških mnenja zanimale"Omenjena obogateno Santos. Čudovito, tako da se lahko sprostite: tako da ne utesnjen ugriz svoj jezik in lahko predstavljajo jasna stališča s čisto vestjo, kot vedno - če ste se ukvarjajo s tem, da bo tvoj kolega odstopajo pozornosti: to je "Prav tako poskušajo povedati kaj novega in pokazati, da slišim vaše mnenje"Pojasnjuje Santos. Če se to zgodi, lahko pričakujemo, da se razmere v win-win: vam ni treba prilagoditi in razširiti (v najboljšem primeru) tudi obzorja.

Ko že govorimo o "neprilagojeni": skupnih preferenc, o katerih lahko sodelujejo, tako da so vedno lepo. ni del sreče, da so za igraj lažno zanimanje za svojega najljubšega nogometnega kluba. Toda poslušaj ga na najmanj pozornosti, ko je to pravi. Morda vam je všeč, da sta grška hrana, smučarske počitnice v Švici ali filmi Gus Van Sant? Cilj vsega tega je, da ne bo povečal seznam podobnosti skozi streho, ampak da bi ugotovili, bi bilo, če je smešno stran življenja v skupnem razmerju precej zmanjša ali poveča. Ali bi raje sobotno popoldne čepenje z dolgočasno kopijo na kavču in gledal TV ponovitve na TV? Pri odgovoru na to vprašanje, ste tako upam, se strinjam.

Konec ali začetek? Prvi dan je končan

Ob koncu prvega dneva vas, tako kot človek z vprašanjem: "Kaj je zdaj naprej?" Ali obstaja dober večer poljub, strastni poljubi, ali je to še korak naprej? Ne glede na to, katero možnost boste izbrali, je (skupno) prihodnost med vami in tem človekom tako vklesan zagotovo ni v kamen. Ker tudi najboljši odnosi začeli s seksom na prvem srečanju. Ampak vsaj še veliko parov, verjetno čas tekme s prvič, in bolje spoznali prvič. Moška Kenner Steve Harvey celo svetuje počakati toliko, kot 90 dni s spolom, da vidim, če je tip res misli resno z vami. Resno, Steve, 90 dni?!

Ne glede na to, kako kratkoročno ali dolgoročno si oba želita počakati na prvo noč skupaj (ali potrebe): jasnost o predhodno neizrečenih pravil za "čakalne dobe", da popolnoma smiselno. Če še vedno želite čakati malo s prvim spola, na primer, in želimo, da ste tako izključne podatkov, da bi bilo natančno jasno - in ga prosi, odkrito, kako vidi stvari. Torej, jasno že od samega začetka, da bi moral pustiti veš, če "ima druge likalnikov v ogenj, tako da lahko racionalno odločitev o tem, kako želite, da ravnanje. Si mu dal prav tako razumeti, da ste popolnoma pripravljeni razpravljati z njim o tem vprašanju - ki je, ne boste narekujejo, da mu tisto, kar pričakujete od tega odnosa, lahko pa oboje skupaj odločiti o" priporoča, Steve Harvey.

Teorija je vse zelo dobro, ampak kaj so dobre nasvete dveh moških zmenkov strokovnjak v praksi? Test pravi vzdržljivosti, lahko opravijo dating nasvetov pri hitrosti dating.

Precej hitro: nasveti za speed dating

Kaj naj oblečem? To vprašanje prinaša žensko včasih celo na normalni ponedeljek zjutraj v njegovi glavi. vendar pa naleti na sedem moških naenkrat, je lahko nemogoča naloga. In to ni edina ovira, ki jo je treba sprejeti na speed dating. ne deluje obupana, da gredo na kot en sam dogodek, ki se sprašuje vprašanja, in kaj storiti, če so le poševni vrsti kažejo navzgor? Tako vam ne bo šel popolnoma nepripravljeni na dirki, smo hitro spoznal pod mikroskopom.

1. Prava obleka

Enaka pravila veljajo kot pri "normalno" Datum. Izberite oblačila v katerih se boste počutili udobno. In ti odpovejo nocoj na poskuse. Torej dvigni najljubšo obleko ali dobro opremljanje kavbojke in rahlo zmanjšanje vrh, v kombinaciji z elegantnimi črpalk. In če ste bolj športna tipa, nosite vaš najljubši zavezat.

2. Hitri ojačitev

Če ne upajo iti sam na speed dating, paket teče kolega. Toda bodite previdni: Izberi raje imel prijatelja, ki ima povsem drugačen okus za moške, tako da ne bo nehote konkurenti. Torej je človek, ki je tako simpatična, sploh ni v položaju, da bodo morali odločiti med vami - ker med dvema prijateljema, nihče ne poziva prostovoljno!

3. Anonimnost je pomembna

Daj samo svoj psevdonim, ki ste ga izbrali, ko ste se prijavili na kraju samem. Imej svoje pravo ime bolje zase. V času številnih spletnih skupnosti, ki jih lahko v nasprotnem primeru hitro slediti. Tudi če ta krši pravila o hitrosti dating odločne ljubitelji verjetno ne bo vztrajati pri tem.

4. Smalltalken - pravi način!

Ne sprašuj za bivše partnerje, zodiaka, spolno usmerjenost, političnih ali verskih usmeritev. Vendar pa bi se izognili nerodno kramljanje, z. B. o vremenu. Sčasoma imajo zelo malo časa. Pozanima, hobiji, zahtevanih ciljev, priljubljenih filmov, itd, da spoznajo svojo kolegico in raziskujejo podobne okuse.

5. Ostanite vljudni

Če so vsi udeleženci pogovarjati, so vprašalniki zbrani, ki so bili razdeljeni na začetku dogodka. Tam vsakih opozarja na visoko na koncu, s katero se je želel videti in kdo ne. Pozor: Bodite zelo previdni, da se ljudje ne vidijo, kaj ste zapisali. Še posebej, če se preselite iz ene hitrosti Datern jih lahko zlahka videti čez ramo. In "ne" ali grdo pripomba lahko deluje žaljivo

6. Nič umetno podaljša

Nekateri organizatorji lahko dajo skupaj po zmenkov hitrosti. Če se počutite, kot to, da to storite. Vendar pa bi se lahko zgodilo, da ste moški nazaj do svojega telesa, kjer vas "no" označili. Bodite prepričani, da vam bo može, ki jih želite ponovno videti in ki so zainteresirani tudi znova. Nekaj ​​dni po dogodku kandidati dobili stik z obojestransko simpatijo.

7. Ocenite Quickie

Boste vlagali nekaj evrov, da gre za lepo bar in spoznali v eni uri vsaj sedem samski moški, ki potujejo bodisi pijan ali s prijatelji. Ni izguba časa: Nimate za boj skozi mučen samo tri ure večerjo. Po nekaj minutah je vsega konec, in nihče ne čuti hiter odhod, kot nesramen. Ob koncu večera imate jasnost. Ali ste prejeli telefonsko številko ali veš samo, kje stojiš.

8. Temna stran speed dating

Oberflächichkeit: V razmeroma površno pogovor, da ne gre, da je noč.
Pomanjkanje časa: Če govoriš samo lepo, da je že konec.
Samo Žabe: Tveganje, da se nobeden od moških potencialni princ, ni ravno nizka.
Zanič prevara: Nekateri daters hitrosti uporabljati dogodek, da bi novo "žrtve vleko" najti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 33