Posts

Koliko uspeha je ljubezen na prvi pogled?

Partnerstvo svetovalec profesor Manfred Hassebrauck piše v svoji knjigi "Mali ljubezen svetovalci" o ljubezni, odnosih in o iskanju pravega partnerja. Veliko ljudi sanje o ljubezni na prvi pogled. Vendar pa lahko na primer koleno-kreten reakcija res biti podlaga za veliko srečo?

Ljubezen svetovalci

Kaj določa dejansko, kdaj in komu se zaljubimo?
©
Stocksy

Kaj pa ljubezen na prvi pogled? posledica tega, za boljše odnose?

"Ljubezen na prvi pogled" je že obravnavana v antiki. Ta metafora, bi jih prizadela Kupid ali Eros "puščice, izraža zelo prikladno, tako nenadoma in nepričakovano ljubezen pride. Kljub temu, da so stari Grki šteje zaljubila na prvi pogled kot oblika norosti, kar bi morala biti temelj zakonske zveze pod nobenim pogojem, da je v tem trenutku za mnoge ljudi, pričakovan začetek razmerja.

Zaljubila na prvi pogled z nekom, je izkušnja, ki naredi veliko moških in žensk pri iskanju partnerja. vendar pa je verjetnost, da je druga oseba kot dobro, je zelo nizka. Pogosto je predmet poželenja izkušnje na vse to. To ostaja enostranski občutek, da se v ljubezni, in tako redko pride do razmerja iz ljubezni na prvi pogled. Tako na prvi pogled, partnerstvo je spoštovati vsaj osebo, v kateri je eden padel v ljubezni, znajdejo tako zanimivo, da imajo Kupim spoznati bolje, nato pa prav tako spada v določenih okoliščinah - tudi če ni na prvi pogled. Vendar pa so možnosti za to dogaja, so majhne. Ankete parov kažejo, da je samo ponavadi ni bila ljubezen na prvi pogled, ki sta bili skupaj.

Ampak včasih puščice ranila izpolnjujejo, vendar njihov namen. Ali so ti odnosi boljši? Ne, so precej slabše. Nizozemski znanstveniki so odnosi ljudi, v kateri je bil s svojo sprejem vsaj za partnersko ljubezen na prvi pogled, v primerjavi s partnerstvi parov, ki so se naučili ljubiti bolj postopno. Slednji so v svojih stališčih in osebnosti, ki so podobni poroča manj konfliktov in so bolj zadovoljni na splošno kot na prvi pogled v ljubezni s svojim razmerjem. Verjetno zato, ker ne vidijo partnerja in odnosa z rose barve očal. Tudi če je veliko pesmi in pesmi proslavili ljubezen na prvi pogled, je celotna je morda bolj plod domišljije. Ali, kot je znameniti odnos raziskovalca Bernhard Murstein poimenovali eno od svojih spisih, ki so že več kot 30 let, "Ljubezen na prvi pogled: mit",

Verjamete v ljubezen na prvi pogled? Na naslednji strani, se lahko glasuje o uspehu nenadne zaljubila.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4