Posts

Tako da deluje z nosečnostjo

Želja po nosečnosti prinaša žensk v najbolj čudnih misli. storiti po spolnosti handstand ali piti veliko mleka - so v obtoku veliko nasvetov in priporočil za domača pravna sredstva. Toda pogosto želja po otrocih se ni takoj izpolnil in traja mesece ali leta za otroka na poti. S pravilno prehrano, manj stresa in našimi nasveti se verjetnost za hitrejši oploditev lahko poveča. Ti triki lahko pomagajo povečati plodnost in zanosila hitreje

noseča hitreje

Handstand ne pomaga zanositi hitro, ampak sveča, lahko preizkusite ©
Stocksy

1. ustrezne varnostne ukrepe, da bi zanosila hitro

Ko ste se odločili, da poskusite zanositi, morate iti k ginekologu. Lahko preverite svoje zdravstvene razmere in ugotoviti, ali je vaše telo pripravljeno na nosečnost. Neodkrite SPB kot lahko. B. povzroči neplodnost. Tudi prekomerno telesno težo ali prelahki lahko vplivajo na zdravje in negativno vpliva na plodnost.

Prav tako bi morali pojasniti, ali ste imuni na rdečke, da ne bi ogrozili zdravje vašega otroka. Cepljenje se lahko zahteva. Tudi obisk pri zobozdravniku (ja, si prebral, da je prav!) Sense, saj imajo lahko nekateri amalgam zalivke otroci ostanejo neizpolnjene.

2. Pravilna prehrana zanositi hitro

Vsestransko zdrava prehrana in uravnotežen vitaminov in mineralov vnos od trenutka, ko otrok, ki želijo v vsej nosečnosti stran je zelo pomembna. Predvsem pa je treba naslednje snovi sprejeti ženske, ki želijo otroke k sebi:

folna kislina: Ob tej B vitamin je pred mesecem dni, uporabno v času ovulacije in v času nosečnosti do poroda. Pomaga pri proizvodnji spolnih hormonov estrogena in progesterona, in je pomembno za vse postopke delitve celic in rasti, kakor tudi za tvorbo krvi. Ženske, ki se trudijo zanositi, morajo (ali 0,8 grama) zaužijejo, dvakratni znesek običajnega dnevnega vnosa 0,4 gramov. Ženske, ki želijo za pokrivanje povečane potrebe po folne kisline z dieto, našli te v višjo koncentracijo v stročnic, polnozrnatih in mlečnih izdelkov. Zdravnik lahko predpiše dodaten izdelek za vas, če je to potrebno.

vitamin e pomaga jajce, da se uveljavi v maternici. Vsebujejo tako. Kot je v soja, svinjine, mandlji in avokado.

vitamin C na splošno krepi imunski sistem, ampak tudi prispeva h kakovosti sperme v Awaiting očeta. Živila z visoko vsebnostjo vitamina C, vsebuje Rakitovec, paprike in kivijih.

cink: Element v sledovih zagotavlja reden ciklus.

3. Pravica življenja zanositi hitro

Veliko vaje: Zdravi in ​​fit ženske imajo večjo možnost, da izpolni svoje želje. Redna vadba zmanjšuje stres ravni (vzdržljivostni šport in vaje sproščanja - obstajajo celo posebne hormon joga - bilanca mora imeti). Manj stresa se počutiš, cenejši je za vašo plodnost.

Nekaj ​​stimulansi: Več kot eno skodelico kave na dan, pa tudi uživanje alkohola in nikotina lahko negativno vplivajo na možnost nosečnosti in se ne bi samo okoli plodnih dneh okoli, ampak nekaj časa, preden se je treba izogibati začetek načrtovanja družine. Tudi otrokov potencial oče morajo biti s pivo, cigarete & Co držite nazaj, ko je njegov partner zanositi hitrejši.

4. Ovulacija: Pravica čas zanositi hitro

Na cikel - ki traja povprečno 28 dni - dozori samo eno jajce. Ko pride do ovulacije, oocit je približno 12 do 24 ur sposobni oploditve. Ker se sperma preživi približno 72 ur v telesu ženske, je največ pet dni na mesec, v katerem se lahko ženska zanosi. Zanositi hitrejši, pari vsekakor v teh plodnih dni, da imajo spolne odnose. Za izračun plodnih dni, se posvetujte s svojim ginekologom ali uporabite koledar ovulacije, kot so
eisprung-rechner.com.

Opozorilo: Namesto teh petih dneh varianta "več je bolje" za uporabo in tako pogosto, kot je mogoče, da imajo spolne odnose, je priporočljivo, da spijo le vsak drugi dan s seboj, saj je ta še vedno visoka sperme količina in tako ponudili priložnost za "rodovitna hit" povečuje. Toda vzemite čim več časa in uživajte v seksu. V stresnem razpoloženje spočeti otroka, je zelo težko. Dobro je vedeti: Bolj užitek menite o tem, da je bolj vlažno vagino. To bo vplivalo na transport sperme v ženskem trebuhu pozitiven.

5. Pravica sex položaj zanositi hitro

Načeloma vsi položaji, pri katerih lahko penis prodrejo kot je le mogoče globoko v nožnico, je priporočljivo. Po spolni položaji pomagajo, da se hitreje in bolje, da maternični vrat do sperme:

Misijonarski položaj: To je na počitnicah na hrbtu in človeka v njej. On lahko prodrejo globoko v njej.

Od zadaj: Ženska leži na trebuhu ali čepi na vse štiri, medtem ko je človek skloni nad njo in ji začne od zadaj.

sveča: "Turnübung" Lahko dejansko poskušali povečati možnosti za zanositev: Ona leži na hrbtu in je podprt s komolec, tako da je medenica dvigala. Noge počivajo na ramenih človeka, ki je podprt na posteljo in prodre od zgoraj v žensko.

Dodaten namig: Iti na stranišče pred seksom, tako da potem ne čutijo nobene nujnosti, in tako lahko še vedno ležijo pol ure. Torej si dati spermo priložnost, da bi svojo pot do samega materničnega vratu - in vi in ​​vaš partner povečano možnost, da postanejo starši.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 16