Posts

Najljubši urednika: Unax Ugalde

Unax Ugalde igra v novem filmu komedije "dober tek" Nora Tschirner strani in postavlja kriv, če bomo razvajali našo hrano

Najljubši urednika: Unax Ugalde_530480

Unax Ugalde prelomi s svojo vlogo v "dober tek" srce ©
Warner Bros Pictures

Filmi z Nora Tschirner običajno le en problem: Nora Tschirner. Nemčije vodilni punca je osvežujoče naraven, ima čudovito enostavno in izgleda tako dobro, da smo dobili manjši v naših kinematografih sedežev in metanje bolj pogosto pogleduje za našega prijatelja. z "dober tek" je konec. Ne, Nora Tschirner je še vedno velika, vendar v novi filmski komediji se lahko osredotočite na Španec Unax Ugalde. In žel potuhnjeno poglede svojega prijatelja.

Schweighofer s temperamentom

Unax Ugalde, ki se je rodil leta 1978 v Baskiji, je že zvezda v rodni Španiji. Za vlogo v drami "Héctor" so ga nominiran za Goya nagrado, leta 2007 je bil odgovoren tudi za "Ljubezen v času kolere" in "divjak Grace" na kamero. z "dober tek" Unax treba poslati zdaj, da bi prekinil nemške srca. Kot ljubezensko Koch Daniel želi narediti preboj naslednjo Nemčija Darling Nora Tschirner - in zvezde so dobri: Unax "očarljivo špansko naglas nam coaxed skrivno nasmeh za drugo, in po mnogih letih z Matthias Schweighöfer, Daniel Brühl in August Diehl uživamo v največjem sijoči videz Španca.

meni zapeljivca

V intervjuju z GLAMOUR.DE do Unax so sproščeni in navdušeni nad sodelovanjem s - kdo bi si mislil - Nora Tschirner. "Oba sva imela isto idejo o ljubezenski zgodbi, "je dejal Unax. Njegovi prijatelji, ki so vsi ljubitelji Nemci, bi lahko naredil z vlogo zelo ljubosumen, je zareži. Tovariši imajo Unax, ampak predvsem to, da se je naučil kuhati na strani vrhunskega kuharja za en mesec. želi zasebno uporabo v prihodnosti znanje, pridobljene: "Zapeljati nekoga, da se pripravim ostrige"Španec je pojasnil. Kako Unax zapeljati žensko, kot so Nora, bomo vam pokaže v ekskluzivnem prizoru.  


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =