Posts

prasketanje Knetkunst

Masaža nasvetov za ur erotično par

masaža

GLAMOUR razkriva, kako erotično masažo uspelo ©
Stocksy

Ne samo kot ukrep za sprostitev po napornem dnevu, ampak tudi kot je uvod v čutno ur masaža zmagovalna skrivno orožje. GLAMOUR vam pove prave ročaji, sredstev in metod za erotično masažo, ki poteka ne samo na hrbtni strani svojega partnerja. Konec koncev, to naj bi bilo zapeljivo in prinašajo celo telo pri volji.

Pravica ambient za masaže

Da bi odlično kapljanje mogoče, bi morali ustvariti erotično počutja dobro vzdušje. Škoti sobi, kjer je masaža poteka, čim bolj stran od hrupa, se prepričajte, da je toplo sobna temperatura, čistoča in udobje. Zavesa udobne blazine, postavite mehke brisače pripravljen (s sproščujočo prho pred masažo, vaš partner že malo stresa dan izpiranje) in mirno glasbo. Nekaj ​​dišeče sveče in svetlo nasmeh dokončanje razpoloženje.

Wellness: Pravilno olje za masažo

Masaža brez olja je kot jagode, brez smetane. Da bi dosegli koristi za dokončanje, uporabite masažno olje z dišečim vonjem. Odvisno od sezone in osebnega okusa osvežilni opombe agrumov ali občutljivo oreh nianse kot dišeče, na primer, "Kneipp masažno olje Mandljevo Blossom" biti.

Ta država-house ponudba

Tako, da lahko vaš srček počutijo udobno okoli, se prepričajte, da so pokrite dele telesa, ki se ne masiramo,. Prav tako morate poskusiti, da se ohrani in vedno ostati v stiku s svojo kožo, ki erotiko. Ali ste, na primer, levo od vaše ljubljene in želijo nadaljevati z masažo na desni strani telesa, pustite vsaj en prst na zadnji strani vašega partnerja, medtem ko spremenite stran. Da bi se izognili, da sovraži, ker ne ve, kje in kdaj je naslednji stik poteka.

Popoln tiskanja za masaže

Glede na to, kateri organ del zdraviti, lahko in masažo tlak pa mora biti bolj intenzivno, bolj ali manj. V bistvu pa: Najbolje je, da od masovni če je pritisk je prijetno, ker se vsak počuti drugačna. Kaj je tvoj bivši fant lahko uživajo zvoki vzbudil klicev z novim partnerjem ne more ustvariti sprostitev, ampak krike bolečine.

Masažne tehnike: gladka začnete z masažo

Večina ljudi ima napetost v vratu in hrbtu. Seveda bi bilo najbolje rešiti, medtem ko masažo, predvsem pa je erotično masažo se uporablja za pristop na čuten način, in ne bi smela podobna torta-Knetmeisterschaft to. Zato vključujejo pats in poljubi poleg pravilne uporabe rok nujno tako.

Masaže od glave do pet

Za nepozabno masažo izkušnjami celo telo je vključen. Kadar je potovanje likvidacije bo (morda ostane z sproščujoče, erotičnimi boža ali se vam zdi, kot drugačno izkušnjo, kot je krog tantre in
Lingam masaža) priznavate odzive vašega partnerja.

Nasveti za masaže na naslednji strani, ga bo pustil prede kot mačka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1