Posts

Popolna blowjob

Skoraj ni človeka, ki ne izstopa - na blowjob. Toda katera tehnika ust in jezika, da zadovoljijo svojega partnerja najboljši, tako da hitro pride do orgazma in ne Iščašiti čeljust? Glamour je spraševal. V naših slika moških izdal enajst podrobnosti, kaj so pri oralnem seksu. Poleg tega strokovnjaki dajejo konkretne nasvete o spolnosti za popolno blowjob

Hkrati predujem: Ni naključje, napihovanje, tukaj dejansko nekaj storiti. To nalogo lahko resnično kos dobro ali preprosto obkljukajte le površno "- potem pa vse skupaj ni res smiselno. Strahovi majhnih neprijetnosti (davi, cum pri požiranju) jih ne sme odvrniti od prakticiranja oralnega seksa ženske. ne vstaviti penis tako globoko, kot je mogoče, ignorirati refleks bruhanja, manipulirati pot z jajci, kar prijetne zvoke, sesanje, lizanje, sesanju in delaš dihanje: Kdo si želi, da bi svojo partnerko, da srečnejši ljudje preprosto krat poskusili celo paleto pozabljeno. Sliši se težko? On bo hvala, obljubim!

Nasveti za moške: Tako popolno blowjob uspe

Misliš, da bi morali začeti takoj, kot porno igralka enkrat njegov penis v usta? Zaradi tega je še posebej je to izpolnjuje izkušnja za vas in bomo lahko celo govorimo o moških: Kaj Blas tehnike mu telovadbe, kar je tabu v blowjob in trikov, ki bi mu jezen?

Enajst nasvetov za optimalno oralnim seksom lahko najdete v galeriji.

Sexumfrage:

Blowjob, anal & Co: To naredi ženske v postelji res zabavno


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 1 =