Posts

Ženske prsi

Razkrivamo, kaj je mišljeno z izrazom naročju, saj je ženska prsi v sestavi, v kateri so države prsi še posebej velik in izgleda kot popoln prsi. Plus: Razkrivamo skrivnosti moškega navdušenja za ženske prsi. Ko že govorimo o moških: svojo obsedenost z ženskih prsih lahko celo spodbujajo naše zdravje in rešujejo življenja. Tu lahko najdete vse pomembne informacije o ženskih prsih

Študija-Brust_iStock_000019630384

Mi vam bomo povedali zanimive informacije in dejstva, da ženske prsi
©
Stocksy

Kaj točno pomeni izraz opisuje prsi anyway?

Jezikoslovci ne strinjata o pomenu prsi. Nekateri ga uporabljajo za območje med dvema prsi, dekolteju. Ampak ima pretežno "prsi" uveljavil kot izraz za ženske prsi.

Anatomija: Kaj je na dojki strukturirana?

Ženske prsi je sestavljen v glavnem iz maščobnega in vezivnega tkiva in dojke (mlečne žleze). Žleznega tkiva se uporablja za proizvodnjo mleka, ki je bistvena za prvih nekaj mesecev v življenju dojenčka. Sestavljen je iz približno dvajset tako imenovanih lobules. To so majhne žlez, iz katerega lahko povzročila mlečne kanale za bradavice. Ob koncu mlečnih vodov so mlečni mešičkov, ki traja več kot črpanje materinega mleka v času dojenja. Prsi je tudi limfnih žil in vozlišč, vodi in žil in živcev. Okoli bradavičke, areola je približno 15 loj in dišave žleze na robu.

Zakaj so ljudje tako obsedeni z ženskih prsih?

Navdušenje, ki sprožijo prsi za moške, je razvidno iz biološkega vidika več kot čudno. Na eni strani so ljudje edini moški sesalci, za katere se zdi, da so navdušeni nad prsi, na drugi strani pa ženske so edini sesalci, ki se razvijejo prsi v puberteti, in popolnoma neodvisna od nosečnosti. ampak zakaj se prsi med seksom ženske in moški tako zelo zabavno? Obstaja tako malo teorije. Teorija 1: Prsi so podobno kot riti. Opice sčasoma tako razviti izrazit Poja za očarali moške kolege. Prednost prsi je jasno na, uh, očitno: So bolj "v obraz", Teorija 2: ženska shranjuje maščobe v svojih prsi je dobro nahranjene in tako lahko zagotovi zdravo potomstvo. Teorija 3: Če je ženska doji, nato sprosti hormon vezi s sesanjem otroka oksitocin, tako da je mati popolnoma osredotočen na otroka. Z masažo in ljubkuje prsi s partnerjem, kot je oksitocin izloča, tako da je bolj verjetno, da je ženska strinjala, da imajo spolne odnose. Kaj ljudje mislijo, kako pred in med seksom (in prsi)
Najdete tukaj!

Zakaj imajo ženske doslej v naročju?

Za razliko od vseh drugih samic sesalcev, ki se hranijo svoja mlada samo dude, ženske rastejo že v puberteti v naročju. Poleg tega, da je spolno vidik, ki ga vznemirja moške, je ženski prsi prvotno ustanovljena predvsem kot zaloge maščobe, da bi zagotovili sposobnost za dojenje in zagotoviti mladim z mlekom po nosečnosti in razvoj od dekleta do ženske. Poleg tega je človek potomec potrebuje več energije kot živali za preživetje in vlak, na primer, je zelo funkcionalno možgane. V današnjem industrializiranem svetu ni več potrebna funkcija shranjevanja maščob za popoln razvoj telesa žensko in otroka.

Kje izraz "prsi prijatelj"?

V srednjem veku so ženske v zgornjem stojalo prenehanju dojenja svoje sestre, kot se zdi "Aljkav" je bila in je tudi veliko časa in energije. Poleg dojenčke od svojih nadrejenih, medicinske sestre negovati tudi svoje potomce. Otroci so bili dojeni na začetku svojega življenja, ki ga je isto žensko, ne pa tudi brate in sestre - in je bilo ime naročju prijatelji.

Zakaj bi moški masažo prsi svojih ženske bolj pogosto?

Ne samo kot zanimivo predigro med spolnim odnosom, bi morali ljudje opravljati svoje partnerje pogumno na svojem naročju, ampak tudi iz zdravstvenih razlogov: 2012 študiji A predstavljeno na kalifornijski univerzi Berkeley so pokazale, da je gnetenje prsi zmanjšanje rakavih celic in njihov izvor lahko prepreči. To stiskanje se ne uporablja kot edino sredstvo za terapijo, ki pa bi lahko pomagala, da zavira rast rakavih celic, vodja študija Daniel Fletcher je dejal.

Kakšna je formula za popolno prsi?

Britanski plastični kirurg Dr. Patrick Malluccis ocenili slike modelov iz katerih prsi so v očeh javnosti, kot tudi, in iskali podobnosti. Tako je prišel svojo pozornost na naslednjo formulo za popolne prsi več kot 45 odstotkov dojk mora biti nad bradavice linije, pod 55 odstotkov. Poleg tega, bradavičke kažejo idealno pod kotom 20 stopinj. Velikost in oblika prsi, so drugotnega pomena, v skladu z izračunom.

V katerih državah ženske živijo z največjimi prsi?

Na tako imenovani "Svetovni zemljevid velikosti skodelice" razkriva, da so velike prsi našli predvsem pri ženskah, ki živijo v hladnejših podnebjih, kot so Finska, Norveška, Švedska in Rusija. Povprečna velikost skodelice teh državah je več kot D-cup. Nemški ženske ima C do D povprečju blizu zadaj in tudi pred žensk iz Kitajske in Afrike, vlijemo približno eno A-pokal.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 30