Posts

Tukaj je na žlico

Seks v Žlice je podcenjena. Ugovor za (ne samo!) Udobno sex položaj

Loeffelstellung_HA00313-1

Seks v Žlice ni le priročno, ampak ima tudi številne druge prednosti ©
Getty Images

Gääähhhhn ... "Draga, nam spati!" Komaj je ta stavek je rekel tvoj dragi ugnezdila nežno od zadaj za vas, in v intimnem objemu vam spanca v Žlice. Kot spanje položaj je lahko malo žlico, da nekaj, kar bi pridobili nekaj, vendar ko Sexstellung to ni eden od priljubljene? Za un-erotično in uspavalno, vidiš? Potem se strinjate s skoraj 5000 udeležencev študija, ki jo je nemški spletni lifestyle objavljeni v anketi spolni april 2012. Tukaj, le tri odstotke vprašanih navedlo položaj njihovega favorita, ki jim daje popolno zadovoljstvo.

Zakaj se Žlice prav tako slab sloves? Končno, ljubki Sexvariante ima nekaj prednosti ...

Razburljiv presenečenja:

Ker ste se Žlice s hrbtom na trebuhu vašega partnerja in zato ne moreš videti, kaj bo naslednji korak, mu dotakne kot ognjemet, ki vžgejo kot drobna presenečenja v telesu. Kot je za povedati, je Löffelchensex znova dolgočasno!

Tako romantično:

On ohranja se ovije okrog od zadaj tesno - v teh čudovitih odnosa ženske lahko popolnoma spremenijo padec.

preprosto ostajajo:

Eden od najbolj intenzivnih trenutkov med seksom, je takoj po vrhuncu. Več zadovoljstvo (idealno, da sta se obe strani prišli na njihove stroške), občutek solidarnosti in miru, je le malo med parom, kot v tem postkoitalne trenutku. Torej, to je čudovito, prav tako vztrajati in prepleteni zaspati (ob predpostavki, da je treba odstraniti brez kondoma).

Iščete G točko in našel:

Užitek spot je približno tri do pet centimetrov v ozadju vagine na sprednji steni vagine - in je zato optimalno doseči v Žlice. S premikanjem medenico naprej ali nazaj, lahko spremenite namakanjem kota glede na užitek. In njegove roke, človek ja - kot že omenjeno - tudi še vedno na voljo za vas hkrati za spodbujanje klitorisa.

V drugih okoliščinah:

Še posebej v zadnjih mesecih nosečnosti, so Žlice je zelo prijeten na nosečnica, saj ni trebuh na način in jim ne bi bilo treba boleče zvijajte ali premakniti.

Položaj raznolikost:

V Žlice je spremenljiva - zakaj ne poskusite to različico:

Namesto, da leži na strani, ženska odpravi na hrbtu in postavi noge čez boke iz preteklosti v ozadju njenega moža - to lahko še vedno uživajo intenzivno udarce in različnih kotov razlikujejo. S tega položaja, lahko postavite eno nogo poleg svojega telesa, ko je to potrebno. To bo, kot na srebrnem pladnju tam in da lahko dostop do vsebine svojega srca - in to ne le pripraviti čuten užitek.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 43 =