Posts

Dolga Bob pričeske za jesen

Niti ena stvar ne - in še tako lepa! Long Bob je zajel naše srce in je že dolgo več kot le trend. Končno je mogoče urejeni zelo različno, glede na vaše razpoloženje in zato ne pripada samo zelo zaželenih, pa tudi praktične pričeske 2017. Večina različic dolgo Bob Pregled

Ni vprašanje, klasični bob je brezčasno pričeska klasika. In vendar je odločitev, da pošlje padcev
Kratek las ni enostavno, ko ste nosili lase za daljše obdobje še dolgo. Za tiste, ki pa so na srečo Long Bob - verjetno je najbolj vročih prehod pričeska že od nekdaj. Kot že ime pove, Long Bob je dolga različica običajnih Bobi. Lasje bogati nekaj ključnico. Vrhovi vrtite okoli početje ramo ali ležati enostavno. Lase je malo dlje spredaj kot zadaj. Dolgo Bob je znana tudi kot srednje dolžine in pol dolžine Bob in eden največjih trendov v letu 2017 v smislu pričeske za ženske.  

Dolga Bob: Za vse tipe las  

Dolžina Long Bob je idealen kompromis med dolge in kratke lase in je primerna za različne stylings - kravata niti ne more. In kar je najboljše: Dolgo Bob je primeren za vse tipe las. Debela las zmagal s hvalo - kot je Long Bob znan tudi - na enostavnost, tanke lase pojavijo popolnejše. To je zaradi posebnega frizuro, ki se lahko dajo na obrazu pojavijo tudi ožji. Mimogrede: lahko Long Bob se tudi v kombinaciji s ponijem! Večina pričeske z Šiška poglej
tukaj. 

slog Long Bob   

Imajo odlične občutek kot novo frizuro in da naj preoblikujejo svoje lase v Long Bob? Imamo več argumentov za Long Bob: po valovite vezan, dokler gladko, o spleteno do variacij styling. Zabavajte se poskuša!

Beach Waves: Long Bob s priložnostno valovi

Še posebej sproščeno dejanja
Dolga bob z mehkimi kodri, ki jih je mogoče zlahka pričarajo lase z curling železa ali likalnik. predujma ne pozabite sprej za zaščito toplote in pene za daljše vzdrževanje: Pozor! nekoliko popustite valove s prsti na koncu in končal frizuro trendov.   

Eleganten videz: Smooth Long Bob

Tisti, ki raje kaj bolj urejeno, föhnt las z veslo krtačo gladko navzdol ali pa jih glajenje z ravno železa. Spray koncu končna sprej za lepo sijaj za lase: Nasvet!

Polovica Bun: Dolga Bob z Dutt

in
Polovica Bun je mogoče z Long Bob - Bravo! Takole: zaprli zunanji plašč, zbrati v čop in zdaj vijak v figo.

To je odvisno od vas, kako velik, da je polovica bun in kje je treba dati. Polovica Bun lahko bodisi visi ohlapno ali na hrbtu nekoliko strožji sedi na vrhu glave.

Zopf: Pleteni Long Bob

Casual čop na tilniku lahko vezavi v manj kot minuti. Druga značilnost: za krajše sklope lahko mimogrede padejo iz Kika - da naredi pazi!

Prav tako je zelo lepa: stranski pletenic za srednji slovo.

Kaj pa spleteno venca na Long Bob? 
Navodila lahko najdete tukaj.

Čop: tie Long Bob 

Tudi klasičen čop je mogoče z Long Bob. Medtem ko lahko krajše niti bodisi mimogrede poboža obraz ali pa so zavarovane z vilicami glavo. Prav tako zelo lepo v kombinaciji s ponijem. 

Lahko vezavi sklop na strani in se veže z čop.

Stranski Swept las: dolgi Bob z globoko stransko slovo  

Še ena lepa styling varianta za Long Bob je na strani swept videz. Tukaj je globoko stransko slovo sestavi. Na strani z manjšim vrha odseku se lasje dani za uho in zavarovana z Bobby zatiči.

Če ste manj strogi všeč, prinašajo Styler mehke valove v laseh.

Krasijo: Long bob z dodatno opremo 

Daj svojo dolgo bob s posebno lepim posnetek na sceni. Takole:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3