Posts

pletene bun

Vaje: Pleteni Bun

Pričesko Singer: Slama Bun! Mi vam pokažem video tutorial o tem, kako je spleteno figo enostavno poskušajte tega doma, vključno z navodili korak za korakom

Igriva pletene bun je odlična alternativa klasičnim updo in ustreza vsak Outift - ne glede na to, ali dirndl, poročno obleko ali kavbojke in majico. Ob istem času, pletene bun je tudi eden od najpreprostejših prepleteni sploh. Medtem ko je sprednji del spleteno v francoski vezalke, je zadnji del las enostavno sestaviti ohlapno figo. Najboljši: Lasje ni treba "popolna" sit. Lahko vezavi pletenice popolnoma sproščeno in Dutt je ohlapno pritrjen na zadnji strani glave. Oglejte si naš video za počitek in vzorca lepe kiti pred lastno ogledalo. Podrobna navodila lahko najdete tukaj:

Korak 1:

povlecite stransko ločevanje in razdelijo pramen sprednji del dlake na daljši stranici.

Korak 2:

Del las na tri dele delijo in tkanje francoski pletenic. Tu so postopoma novi lasje iz strani posnetih in spleteno z vezalke. Če ste dosegli z vezalke na hrbtu, ga vezavi v preprostem slogu do nasvetov o tem, in ga pritrdite s prozorno las kravato. 

Korak 3:

zbrati preostale lase v čop. enkrat popolnoma lase gred in potegnite drugič samo polovica tie las - določi ohlapno figo Bobby zatiči na hrbtu.

Korak 4:

Izstopajoča nasveti vezavi glede na vaše razpoloženje v majhne pletenice in ohlapno zaljubljen v figo.

Straw Bun: Druge variante 

Tudi na Instagram smo odkrili prepleteno figo v različnih izvedbah. Večina pričeske želimo deliti z vami!

Dva pletenice, figo: Lišaji to, dve pletenice, vsak se razteza od strani na hrbtu storiti. V vratu, se nato ovije okoli figo.

Pletene Half-Bun: Namesto vpletanje le eno stransko igro, je celotna zunanja obloga tkana tukaj. Pletenice, potem gre neposredno v figo.

Napredno študenti le v Flechtdisziplin: V tem pričeska je spodnji del las spleteno od spodaj navzgor.

19.08.2016Dauer: 1:27 min

več o tem

  • da se pleteni

  • Pričeske za Nachstylen

  • preprosto glamurozno


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 5 =